Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρησης Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ), πήγαν στην παραλία της Αμμουδάρας για να προετοιμάσουν την παραλία ενόψει της τουριστικής σεζόν.

Οι υπάλληλοι ξεκίνησαν να τοποθετούν ομπρέλες και καρέκλες της ΔΑΕΑΝ όταν εμφανίστηκε μπροστά τους εξοργισμένος επιχειρηματίας ο οποίος στο συγκεκριμένο σημείο τα προηγούμενα χρόνια εκμεταλλευόταν  εμπορικά την παραλία, έχοντας καταβάλει όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ελάχιστο ποσό από τα μισθώματα που όφειλε στο Δήμο.

Ο επιχειρηματίας, όταν είδε ότι έβαζε ομπρέλες και καρέκλες του Δήμου αντί τις δικές του, εξοργίστηκε. Άρχισε να βρίζει τους υπαλλήλους, με αποτέλεσμα να υπάρξει διαπληκτισμός.

Η όλη υπόθεση πήγε στην αστυνομία, όπου οι υπάλληλοι κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα ωραία…

Ο επιχειρηματίας σε έξαλλη κατάσταση πήγε στη παραλία όπου άρχισε να ξηλώνει τις ομπρέλες του Δήμου και βάζοντας τις δικές του.

Χθες λοιπόν, αντιπροσωπία του Δήμου πήγε ξανά στην πλαζ, όπου η ένταση κορυφώθηκε. Ακολούθησαν βρισιές, φωνές, απειλές και μάλιστα ο επιχειρηματίας φέρεται να χτύπησε έναν δημοτικό παράγοντα με ένα βαρύ κοντάρι,  ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση σε βάρος των υπεύθυνων της Δημοτικής Επιχείρησης και έτσι ο ένας κρατείται στο νοσοκομείο και ο άλλος στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook