Νέες υποθέσεις κακοποίησης ζώων αποκαλύφτηκαν στα Χανιά.

Χθες το απόγευμα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» ενημερώθηκε για τα δύο σκυλιά που βρέθηκαν νεκρά δεμένα σ’ ένα δέντρο στην περιοχή Κάτω Δαράτσο, κοντά στο Λύκειο. Τα πτώματα των ζώων – όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες – ήταν σε κατάσταση τυμπανισμού λόγω της σήψης.

Και γι’ αυτό το έγκλημα έγινε καταγγελία κατά των άγνωστων δραστών στο Α.Τ. Γαλατά και ενημερώθηκε ο Δήμος Χανίων για να μαζέψει τα πτώματα των σκυλιών και να τα θάψει.

\"\"

Αργά το βράδυ ο Σύλλογος ενημερώθηκε και για τα γατάκια της φωτογραφίας που βρέθηκαν πεταμένα σε κάδο σκουπιδιών στην διασταύρωση τω οδών Βύρωνος και Παπαρηγοπούλου, λίγο πριν περάσουν τα απορριμματοφόρα του Δήμου και τα πολτοποιήσουν ζωντανά.

\"\"

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία – αφού πάνω από τα μωρά βρίσκονταν δεκάδες σακούλες σκουπιδιών – η οποία έσπευσε να τα βγάλει από τον κάδο και να τα δώσει στους φιλόζωους.

Η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος του συλλόγου, εξηγεί ότι γίνεται προσπάθεια σίτισης των μικρών και ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική που ανταποκρίθηκε ενώ υπήρχε ταυτόχρονα σε εξέλιξη προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στον Ομαλό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook