Με οδηγό και σκόρερ δύο τερμάτων τον Τάσο Τριανταφύλλου η Επισκοπή επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών και έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παρουσίας της στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στη Football League.
Η ρεθυμνιώτικη ομάδα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 6\’ με τον έμπειρο επιθετικό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο 29\’ καταλογίστηκε πέναλτι για χέρι του Ψυχογιόπουλου σε προσπάθεια του Τζέκου και ο Τριανταφύλλου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-0.
Η αντίδραση της Καλαμάτας ήρθε στο 51\’ με τον Βασίλεφ, αλλά στο 84\’ ο Πουλάκης ερχόμενος από τον πάγκο \”καθάρισε\” τη νίκη των γηπεδούχων με πλασέ σε κενή εστία από σέντρα του Τριανταφύλλου.

Επισκοπή (Γιώτης Σταματόπουλος): Καλογεράκης, Μαραθιανός, Φραντζεσκάκης, Δελήμπασης, Τζέκος, Κοζανίδης (75\’ Πουλάκης), Τριανταφύλλου, Αργυράκης, Ψωμάς, Ταχμαζίδης (66’ Τριχάκης), Ανωγειανάκης (70’ λ.τ. Σουμπασάκης).

Καλαμάτα (Νίκος Κακαλέτρης – Τάκης Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Τρίψας, Σκαρλάτος, Κατούτσης, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Γεωργιόπουλος (79\’ Μπελεβέτης), Ηλιόπουλος, Ρήγας, Σαραντόπουλος, Βασίλεφ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook