Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η έκτακτη σύσκεψη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που συγκάλεσε το μεσημέρι ο Βαγγέλης Βενιζέλος εν όψει της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών αργότερα στο Μαξίμου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ενημέρωσε τα 13 μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου για τις θέσεις που είναι να διατυπώσει στη συνάντηση των τριών αρχηγών το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως έγινε γνωστό, το Πολιτικό Συμβούλιο «ενέκρινε ομόφωνα» τις θέσεις του προέδρου του κόμματος εν όψει της συνάντησης του Βαγγέλη Βενιζέλου με τους Αντώνη Σαμαρά και Φώτη Κουβέλη.

Στο Πολιτικό Συμβούλιο που συγκλήθηκε εκτάκτως συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα, από το τέλος ακινήτων ως τη συμμετοχή στην κυβέρνηση στελεχών του κόμματος.

Μολονότι είναι προκαθορισμένο το Πολιτικό Συμβούλιο του κινήματος να συνεδριάζει κάθε Τετάρτη, δεν είχε οριστεί συνεδρίαση λόγω της προγραμματισμένης κρίσιμης συνάντησης του Βαγγέλη Βενιζέλου με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Βενιζέλος συγκάλεσε το Πολιτικό Συμβούλιο για ενημέρωση.

in.gr