Τελευταία ενημέρωση 22:15

Σε εξέλιξη ήταν αργά το βράδυ η είναι επιχείρηση του λιμενικού σώματος για τον εντοπισμό ενός ατόμου το οποίο έπεσε στη μανιασμένη από τους θυελλώδεις ανέμους θάλασσα, όταν το σκάφος το οποιο επέβαινε αναποδογύρισε.

Το ατομο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκε απο το ελικόπτερο που συμμετέχει στις έρευνες αλλά εξαιτίας των δυσμενων καιρικών συνθηκών και των ισχυρών ανέμων χάθηκε ξανά ,καθώ τα σωστικά συνεργεία δεν ήταν δυνατόν να προσεγγίσουν στη συγκεκριμένη θαλλάσια περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη 1:30 περίπου το μεσημέρι. Λιμενικός που βρισκόταν σε υπηρεσία είδε το σκάφος το οποίο έπλεε ανοιχτά του λιμανιού της Ιεράπετρας να έχει αναπογυρίσει ενώ τρεις άνθρωποι προσπαθούσαν να βγουν στη στεριά.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης με τη συνδρομή λιμενικού σκάφους κατά τη διάρκεια της οποίας περισυνελλέγησαν τρία άτομα ενώ ένας ακόμη αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σκάφος αναψυχής το οποίο προσπάθησε να περάσει από το λιμάνι της Ιεράπετρας στη Χρυσή όμως οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και οι οποίοι φτάνουν τα 7-8 μποφόρ, το ανέτρεψαν.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα και μετέφεραν τα τρία ατομα στο νοσοκομείο Ιεράπετρας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Δείτε σχετικό βίντεο απο τις έρευνες και δηλώσεις:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook