Ο Πλατανιάς στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά ο Τάσος Κάκος δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κερκυραίος ρέφερι ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στα Περιβόλια, αφού ελέγχεται για την καθυστερημένη υπόδειξη φάουλ πάνω στον Μανωλά στο 39\’, σε φάση όπου στη συνέχεια υπάρχει ανατροπή (και κόκκινη) του Μέγερι πάνω στον Αναστασάκο, αλλά και για το μη καταλογισμό πέναλτι στην ανατροπή του Γιάννου από τον Μανωλά στο 59\’.

Το τελικό 0-4 μόνο ως \”μαγική εικόνα\” μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ο Ολυμπιακός χωρίς ουσιαστικά φάσεις κατάφερε να προηγηθεί με 0-2. 

Μετά το δεύτερο γκολ οι πρωταθλητές απλοποίησαν τα πράγματα και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, επαναλαμβάνοντας το σκορ με το οποίο είχαν κερδίσει στις 2 Μαρτίου τον ΟΦΗ στο \”Γεντί Κουλέ\”.

Το φιλμ του αγώνα
8\’ Σέντρα του Αργυρόπουλου κεφαλιά του Ναζλίδη μπλοκάρει ο Μέγερι.

20\’ ΓΚΟΛ: Ο Φετφατζίδης έκανε τη παράλληλη σέντρα, ο Μασάντο άφησε για τον Αμπντούν, που προσποιήθηκε μπροστά από τον Αργυρόπουλο και με ιδανικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ζάλουντοκ.

28\’ Σουτ του Αναστασάκου μπλοκάρει ο Μέγερι.
36\’ Ο Μπέλιτς πάσαρε στον Γιάννου, το σουτ του οποίου μπλοκάρει ο Μέγερι.
39\’ Ο Αναστασάκος αποφεύγει τον Μανωλά μετά τη μπαλιά του Κουρτεσιώτη και ανατρέπεται από τον Μέγερι, με τον Κάκο καθυστερημένα να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ του αρχηγού του Πλατανιά πάνω στον αμυντικό των φιλοξενούμενων.
45\’ Σουτ του Μήτρογλου άουτ. 
48\’ Σουτ του Μασάντο άουτ.
59\’ Ο Κάκος αρνείται πέναλτι σε ανατροπή του Γιάννου από τον Μανωλά και στη συνέχεια το σουτ του Αγκιλέρα κοντράρεται από τον Μανωλά και καταλήγει κόρνερ.
62\’ ΓΚΟΛ: Οι δυο αλλαγές του Μίτσελ συνδυάζονται και από \”ασσίστ\” του Ιμπαγάσα ο Φουστέρ με ασύλληπτο σουτ \”γράφει\” το 0-2.
63\’ Ευκαιρία με τον Γιάννου να σουτάρει και τον Μανωλά να παρεμβάλλεται σωτήρια για να μπλοκάρει ο Μέγερι.
65\’ Σέντρα του Χολέβα εξ επαφής πλασέ του Μήτρογλου ελάχιστα άουτ. 
80\’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική μπαλιά του Ιμπαγάσα στο Μήτρογλου, που με ιδανικό πλασέ πετυχαίνει το 0-3.
87\’ Μπαλιά του Μιρτσέτα στην πλάτη της άμυνας, ο Μπέλιτς προσπαθεί να \”κρεμάσει\” τον Μέγερι, με τον Ούγγρο γκολκίπερ να μπλοκάρει.
88\’ Ο Βλαχοδήμος φεύγει μόνος απέναντι από τον Ζάλουντοκ αλλά σουτάρει άουτ.

89\’ Ο Φουστέρ \”σκάβει\” τη μπάλα για τον Ιμπαγάσα που με το κεφάλι στρώνει στον Μήτρογλου, το πλασέ του οποίου αποκρούει εξαιρετικά ο Ζάλουντοκ.

90+1\’ Ο Ναζλίδης πασάρει στον Γιακουμάκη αλλά ο Μέγερι έγκαιρα σταματάει τον νεαρό φορ.

90+3\’ ΓΚΟΛ: Ο Μήτρογλου σεντράρει στον Βλαχοδήμο, που στοπάρει και με κοντινό πλασέ διαμορφώνει το τελικό 0-4.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζάλουντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (71\’ Δέντσας), Τέτε, Ναζλίδης, Γιάννου (71\’ Μιρτσέτα), Μπέλιτς, Αναστασάκος (79\’ Γιακουμάκης).
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγερι, Μοδέστο, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέβας, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο (57\’ Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (57\’ Φουστέρ), Αμπντούν (73\’ Βλαχοδήμος), Μήτρογλου

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook