Αν και ο προπονητής του δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος σχολίασε ότι ο Πλατανιάς βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα.

Ο ακραίος μπακ των «ερυθρολεύκων» δήλωσε στην κάμερα της Nova τα εξής: «Βρεθήκαμε σε μια πολύ κακή ημέρα και ο Ολυμπιακός σε μια καλή ημέρα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και του δώσεις χώρο και κάνεις λάθη στο χώρο του κέντρου θα το πληρώσεις. Κι αυτά πληρώσαμε. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια ανυποψίαστη φάση. Προσπαθήσαμε να αντεπιτεθούμε αλλά δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ και μετά ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό.»

Για το σκορ: «Το 4-0 είναι βαρύ για την ομάδα. Ήμασταν σε μια πολύ άσχημη ημέρα. Δεν ήμασταν καλοί για να διεκδικήσουμε κάτι άλλο οπότε είναι δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού.»

Για την παραμονή: «Ζούμε με τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Έτσι όπως έγινε το πρωτάθλημα βλέπουμε ότι την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ποιος θα πέσει και ποιος θα μείνει στην κατηγορία. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μες τη Βέροια, η οποία και αυτή καίγεται για τους βαθμούς. Πάμε για ό,τι καλύτερο και πιστεύω να σώσουμε την κατηγορία εκεί».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook