Με μια σκληρή επιστολή προς τον τηλεοπτικό σταθμό Mega το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνει ότι στο εξής κανένα στέλεχος του κόμματος δεν θα δίνει το παρόν στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, «Ανατροπή».

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «δημοσιογραφική κατάντια» του παρουσιαστή της εκπομπής, ο οποίος επιτίθεταιο με «αήθης σεξιστικούς χαρακτηρισμούς» εναντίον της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ταυτόχρονα κατηγορεί το Γιάννη Πρετεντέρη για επιθέσεις εναντίον του Αλέξη Τσίπρα «με αγοραίες εκφράσεις» και για προσπάθεια ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Οι προσπάθειες του κ. Ι. Πρετεντέρη να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, οι προσωπικές επιθέσεις του ίδιου δημοσιογράφου με αγοραίες εκφράσεις εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, βουλευτών και στελεχών του, με αποκορύφωμα την τελευταία στοχοποίηση της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου με αήθεις σεξιστικού τύπου χαρακτηρισμούς, μας αναγκάζει να διακόψουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην τηλεοπτική εκπομπή "Ανατροπή".Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αρνείται να ακολουθήσει τον κ. Ι. Πρετεντέρη στη δημοσιογραφική του κατάντια.Η απάντησή μας στον εν λόγω "δημοσιογράφο" είναι μόνο η περιφρόνηση».

newpost.gr