Ανακοίνωση με την οποία περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί στον Α.Ο. Χανιά, δίνοντας όμως υπόσχεση για το καλύτερο δυνατό όσον αφορά την επίτευξη της ανόδου στη Football League, εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της χανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά:

\”Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και με κοινή απόφαση όλων των ποδοσφαιριστών ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για τα παρακάτω σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλον αυτόν τον καιρό.


Από την αρχή της χρονιάς όλοι οι ποδοσφαιριστές ερχόμενοι στην ομάδα και κατανοώντας την οικονομική κατάσταση της χώρας έριξαν τις απαιτήσεις τους σε μεγάλο βαθμό έτσι ώστε να διευκολύνουν την διοίκηση και να λαμβάνουν τα δεδουλευμένα.

Παρόλα αυτά εδώ και τέσσερις-πέντε μήνες, οι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα επιβίωσης για αρκετούς από αυτούς. Χαρακτηριστικά παραδείγματα πολλών ποδοσφαιριστών χωρίς βενζίνη έτσι ώστε να προσέρχονται στις προπονήσεις καθώς και άλλων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πιουν ένα καφέ…

Αποκορύφωμα της όλης κατάστασης είναι η ανακοίνωση βασικού στελέχους της διοίκησης μέσω τηλεφωνικού μηνύματος  σε ποδοσφαιριστή ότι πλέον οι παίκτες θα λαμβάνουν χρήματα μόνο στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος (κάτι που φυσικά δεν περιλαμβάνεται σε καμία συμφωνία ποδοσφαιριστή!!!)

Επιπλέον τον τελευταίο καιρό οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τη διοίκηση χωρίς ανταπόκριση.
Την Παρασκευή 5 Απριλίου και ενώ οι παίκτες της ομάδας είχαν κληθεί να παρουσιαστούν στο συμβούλιο στις 5 το απόγευμα ώστε να συζητηθούν μπροστά σε όλους τα προβλήματα της ομάδας τελικά όχι μόνο δεν πραγματοποιήθηκε αλλά κανείς δεν φρόντισε να μας ενημερώσει με αποτέλεσμα να περιμένουμε μάταια επί δυο ώρες.

Θέλουμε να διευκρινήσουμε ότι ο λόγος  που δημοσιοποιούμε αυτήν την επιστολή είναι γιατί σεβόμαστε τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας μας και αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Πλέον έχουμε μείνει μόνοι μας και δίνουμε την υπόσχεση στον κόσμο και την πόλη των Χανίων ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την επίτευξη της ανόδου στην Football League.

Με εκτίμηση

Οι υπογράφοντες

Κ.Θεοδωρόπουλος, Μ. Μαρκαντωνάκης, Κ. Γύπαρης, Β. Γωνιωτάκης, Κ.Ταταράκης, Γ. Πιθαρούλης, Αντ. Καμπλιώνης, Σ. Παπαζούδης, Δ. Τσατσαρής, Χ. Βουρβαχάκης, Λ. Ψυχουντάκης, Αν. Κορτσινίδης, Β.Σαντριάς, Γ. Μποτωνάκης, Μ. Ψαράκης, Μ.Παπαδάκης, Φ. Δουμάνης, Φ. Κουρτάνοβιτς, Μ. Ζντράβκοβιτς, Ν. Μποχώνης, Ν. Πάγκαλος, Σ.Τσάτσος, Β. Κόνιαρης, Στ. Μπαξεβάνης.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook