Η σέξι Audrina Patridge, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του MTV The Hills, αλλά και στη συνέχεια από το αμερικανικό Dancing With The Stars, αναστατώνει για ακόμη μια φορά τον ανδρικό πληθυσμό με νέα φωτογράφηση για την εταιρία Bongo.

Η Audrina φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και ποζάρει όλο νάζι μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Μια τεράστια αφίσα της εν λόγω φωτογραφίας καλύπτει από πάνω μέχρι κάτω την εξωτερική πλευρά ενός πολυώροφου κτιρίου στον φημισμένο δρόμο Sunset Boulevard στο δυτικό Hollywood και προκαλεί… ατυχήματα στους περαστικούς!

\"\"Το μαγιό που φοράει είναι σχεδιασμένο από την ίδια την 25χρονη καλλονή, ενώ αναμένεται να λανσάρει και τζιν για την ίδια εταιρία. Η Audrina δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να ποζάρει μόνο με το μαγιό της, καθώς την έχουμε δει ξανά στο παρελθόν να επιδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της, τότε για χάρη διαφημιστικού σποτ.

Αυτή τη περίοδο βρίσκεται στα μέσα των γυρισμάτων για το νέο ριάλιτι σόου της που θα αρχίσει να προβάλλεται από 19 Απριλίου στο VH1. «Αυτό θα δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να δει τον αληθινό μου εαυτό» είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Life & Style, ενώ συμπλήρωσε «όχι μόνο την πολυτελή ζωή μου στο Hollywood, αλλά και τους αγώνες μου».

Το σόου θα είναι εβδομαδιαίο και θα παρουσιάζει στους θεατές τις προσπάθειες της κοπέλας να γίνει ηθοποιός, αλλά ταυτόχρονα και τη συμβίωσή της με τους γονείς και τα αδέρφια της.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook