Ανακοίνωση εξέδωσε για την εκλογή των οργάνων της η \”Δημιουργία, ξανά!\” στην οποία αναφέρει:

\”Η «Δημιουργία, ξανά!» ολοκλήρωσε την εκλογή όλων των οργάνων της. 47 πρόσωπα εξελέγησαν(9 στο Πολιτικό Συμβούλιο, 33 στην Εθνική Επιτροπή και 5 στην Ελεγκτική Επιτροπή) με τον πρωτοποριακό τρόπο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. 

Μέλη από όλο τον κόσμο εξέλεξαν με την ψήφο τους τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να συνεχίσουν αυτό που πριν ένα χρόνο ξεκίνησε: τον πολιτισμένο αγώνα για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της παραγωγής, της ανάπτυξης και της κοινωνικής δικαιοσύνης, μετατρέποντας την Ελλάδα μας σε ένα σοβαρό και σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. 
Η εκπροσώπηση από την Κρήτη είναι σημαντική αφού στο Πολιτικό Συμβούλιο εκλέχθηκε ο κύριος Ψαράκης Εμμανουήλ (4 θέση) και στην Εθνική Επιτροπή η κυρία Λιμνιωτάκη Δέσποινα (5 θέση) και ο κύριος Σακκάς Νικόλαος (12 θέση).
Το συνέδριο της Δημιουργίας ξανά, συνεχίζεται διαδικτυακά μέχρι τις 20 Απριλίου. 20 & 21 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Caravel θα διενεργηθούν οι συζητήσεις και τα ψηφίσματα για τις νέες προτάσεις που ως τώρα συζητιούνται ενδελεχώς στην ανοιχτή διαβούλευση μέσω διαδικτύου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook