Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένας 66χρονος υπάλληλος της ΔΕΔΙΣΑ ο οποίος τραυματίστηκε ενώ βρίσκονταν εν ώρα εργασίας.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 9 το πρωί, στην Παλιά Πόλη των Χανίων μπροστά από το Αρσενάλι όταν ο 66χρονος έπεσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, από το απορριματοφόρο όχημα με συνέπεια να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ κ. Καστρινάκης ανέφερε στο Flashnews.gr ότι συνάδελφοι του 66χρονου που ήταν παρόντες στο συμβάν είδαν τον άτυχο άντρα στην ουσία να καταρρέει από το όχημα χωρίς να αντιδρά καθόλου για να προστατευτεί από την πτώση.

Για το λόγο αυτό εξετάζεται μήπως ο 66χρονος πριν την πτώση, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην υγεία του, ωστόσο οι γιατροί δεν είναι σε θέση να αποφανθούν για κάτι τέτοιο.

Όπως ανέφερε ο κ. Καστρινάκης το απορριματοφόρο όχημα κινούνταν με πολύ μικρή ταχύτητα και τηρούνταν όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Χανίων και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση εισήχθη στη  ΜΕΘ όπου και παραμένει σε κρισιμη κατάσταση.

Προανάκριση για τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος διενεργεί το Λιμεναρχείο Χανίων