Σε \”αναμμένα κάρβουνα\” βρίσκονται οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες στα Χανιά, μετά τη φήμη που έχει διαρρεύσει για παρουσία στα Χανιά ελεγκτών δημόσιας διοίκησης με στόχο να πραγματοποιήσουν αιφνιδιαστικές εφόδους στις υπηρεσίες και να ελέγξουν την τήρηση των ωραρίων των εργαζομένων.

Η φήμη έχει εξαπλωθεί ήδη με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κλίμα αναστάτωσης στους υπαλλήλους. Ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει καταγραφεί \”έφοδος\” απο κλιμάκιο σε κάποια υπηρεσία.

Μάλιστα το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ κάνει λόγο φια φήμες και ψευδείς πληροφορίες με στόχο τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας στις δημόσιες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ αναφέρει:

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Χανίων καταγγέλλει όλους εκείνους που διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες για επίσκεψη των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης στα Χανιά με προφανή στόχο να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας στις Δημόσιες Υπηρεσίες και να επιτείνουν  την εικόνα αποσυντονισμού  που έχουν δημιουργήσει οι εφεδρείες, οι προσυνταξιοδοτικές διαθεσιμότητες, οι διαθεσιμότητες , η απαγόρευση των προσλήψεων και όλα εκείνα τα μέτρα που επιβάλλει η Τρόικα  και εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση.

Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι κανείς έλεγχος δεν είναι δυνατό να μας τρομοκρατήσει αντιθέτως θα βεβαιώσει ότι σε όλες τις υπηρεσίες  υπάλληλοι εργάζονται και πέραν του ωραρίου και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις αναλαμβάνουν δουλειά και στο σπίτι τους προκειμένου να ανταπεξέλθουν στον τεράστιο όγκο δουλειάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook