Ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι για την υπόθεση της παραμονής στην Α1 δίνει το Σάββατο (13/04) με αντίπαλο τον Πανιώνιο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
Το πρώτο, καθοριστικό για την παραμονή του παιχνίδι, δίνει το Σάββατο (13/4) ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η Χανιώτικη ομάδα, η οποία ισοβαθμεί στην 8η θέση με τους \”κυανέρυθρους\”, επιζητά το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για να πετύχει το στόχο της.
Ο Ν.Ο.Χ. ANEK LINES αναχωρεί από τα Χανιά την Παρασκευή (12/4) το βράδυ, σίγουρα όντας όχι και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση αλλά με την προσδοκία ότι θα τα καταφέρει.

Όπως δηλώνει ο Μάκης Βολτυράκης: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Θα προσπαθήσουμε παρόλο τις ελλείψεις, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για μας είναι ένα τεστ για την ερχόμενη Τετάρτη (17/4) που παίζουμε με την Ηλιούπολη. Δυστυχώς, όπως είναι γνωστό, δεν έχουμε την τύχη να παίζουμε ούτε φιλικά ούτε τίποτα. Προσωπικά, δεν με αγχώνει ο υποβιβασμός όσο οι απουσίες και τα προβλήματά μας».

Αναλυτικά, η αποστολή για τα Χανιά αποτελείται από τους: Γαλανίδη, Κουμή, Παπασηφάκη, Μπατάκη, Πετρόχειλο, Βιζυράκη, Σκουμπάκη, Χαριτάκη, Μυγιάκη, Μπιτσάκη, Μαζοκοπάκη και Βλοντάκη.

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης τις 16:00.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook