Οι εικόνες σοκάρουν! Χρήστης ηρωίνης έχει βγάλει τα σύνεργα του θανάτου, μπροστά σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας και κάνει χρήση, 1 μέτρο μακριά από τα κάγκελα του προαυλίου όπου λίγο νωρίτερα είχαν βγεί οι μικροί μαθητές!

Συμβαίνει και το έχουν εντοπίσει δάσκαλοι και γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου που στεγάζεται στην συμβολή της οδού Ρήγα Φερραίου και Σατωβριάνδου. Οι χρήστες έρχονται κυρίως από την πλατεία Όλγας. Που βρίσκεται ένα τετράγωνο μακριά. Εκεί γίνεται το αλισβερίσι με τους διακινητές.


Οι πληροφορίες του pelop.gr θέλουν τους χρήστες να κρύβουν σύριγγες και άλλα σύνεργα ναρκωτικών σε γλάστρες εμπορικών καταστημάτων της Ρήγα Φεραίου και από εκεί τα παραλαμβάνουν αφού νωρίτερα τους τα έχουν αφήσει οι διακινητές.


Μέχρι και στους κάδους γίνεται διακίνηση. Τόσο οι χρήστες όσο και οι έμποροι γνωρίζουν ακόμη και τις ώρες αποκομμιδής. Αφήνουν τις δόσεις σε κουτιά με χαρτομάντιλα ή άλλα και οι χρήστες περνούν και τα παραλαμβάνουν. Οπως ακριβώς και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το pelop.gr.


Χαρακτηριστικά στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ο χρήστης την στιγμή που κάνει.. χρήση!


Γονείς και δάσκαλοι εκλπιπαρούν για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Τουλάχιστον να μην συμβαίνει μπροστά στα αθώα μάτια παιδιών 7- 8 και 9 χρονών!

Γιάννης Πομώνης