Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο λιμάνι του Ηρακλείου καθώς ένας 25χρονος ανέβηκε στο Φάρο με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο νεαρός άντρας εθεάθη από περαστικούς που έκαναν την Κυριακάτικη τους βόλτα στο λιμάνι, να βρίσκεται ανεβασμένος στην κορυφή του Φάρου κοιτώντας προς τα κάτω σε κατάσταση σύγχυσης.

Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές και αυτοκίνητο του Λιμενικού με τρεις υπαλλήλους έφτασε στο σημείο προσπαθώντας να καθησυχάσουν τον 25χρονο και να τον αποτρέψουν να πραγματοποιήσει το απονενοημένο.

Μετά από ολιγόλεπτη επικοινωνία με τον παρολίγο αυτόχειρα, οι Λιμενικοί κατάφεραν να τον πείσουν να κατέβει από το Φάρο.

Οι οικείοι του που είχαν ειδοποιηθεί έφτασαν έντρομοι στο Λιμάνι και είδαν τον 25χρονο στο όχημα του λιμενικού σώματος ιδιαίτερα φορτισμένη κατάσταση .

Όπως ανέφεραν λιμενικές πηγές στο  Flashnews.gr ο 25χρονος ήταν αμίλητος, με εμφανή αναστάτωση στο πρόσωπό του και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, χωρίς να αναφέρει τίποτα για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook