Ρούβας και Επισκοπή σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές έμειναν στο 1-1 με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλες φάσεις στις καθυστερήσεις για να φύγουν με το τρίποντο.

Aναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.Ο αγώνας είχε ρυθμό ωστόσο δεν είδαμε κάποια φάση. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο εικοσάλεπτο η Επισκοπή πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο μέχρι το 35 ψάχναμε τις ευκαιρίες… με τα κιάλια καθώς εκτός από ένα-δύο σουτ για κάθε ομάδα τα οποία πέρασαν 7-8 μέτρα άουτ δεν είδαμε κάτι άλλο.

Ο Ρούβας στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού ευτύχησε να προηγηθεί στα σκορ και τα κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 41΄ο Φουκαράκης με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Γέργεργης.

Χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από 20 λεπτά για να δούμε κάτι καλό στην επανάληψη. Η Επισκοπή με την πλάτη στον τοίχο άρχισε να ρισκάρει και να βγαίνει λίγο πιο μπροστά και στο 68 έχασε την καλύτερη της ευκαιρία στο παιχνίδι με το σουτ του Δελήμπαση να περνάει άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Ανωγειανάκη είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 79΄ ο Ρούβας έχασε μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσει” τη νίκη, όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Κίτσου, ο Παντελής έκανε το σουτ, με τον Καλομοίρη να εκτινάσσεται στην γωνία του και να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ρούβας το πλήρωσε, με τον Τριανταφύλλου να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος στην άμυνα του Ρούβα και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 89 ο Ρούβας έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο.Ο Καλομοίρης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Ανυφαντάκης από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Σε ένα συγκλονιστικό φινάλε Ρούβας και Επισκοπή έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για να φύγουν με τη νίκη.

Στο 91΄ ο Φουκαράκης μετά από λάθος έξοδο του Καλομοίρη έκανε το σουτ, ο Ψωμάς όμως πάνω στην γραμμή απομάκρυνε. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ταχματζίδης σε θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λυράκη, ο οποίος κράτησε το 1-1.

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook