Για μια ακόμα φορά ο Εργοτέλης έμεινε μακριά από το τέρμα, αν και είχε πολύ καλύτερη εικόνα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι \”κιτρινόμαυροι\” με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν 3άδα.

Οι φάσεις του αγώνα:

3’ Σέντρα του Χαντί από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα θα φτάσει μέσα στην περιοχή του Πανερραϊκού, αλλά ο Δωματάς δεν θα μπορέσει να κάνει την κεφαλιά.

5’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό με το εντυπωσιακό, δυνατό, μακρινό σουτ του Κόντου να κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.

16’ Ο Χαντί θα κάνει τη σέντρα από δεξιά ο Κουτζαβασίλης θα διώξει, η μπάλα θα φτάσει στον Βερπακόφσκις, αυτός θα κάνει το κοντινό πλασέ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ θα ακυρωθεί καθώς ο Λετονός είχε υποδειχθεί σε θέση οφ σάϊντ.

23’ Ωραία κίνηση και σέντρα του Τζανακάκη από τη δεξιά πλευρά, θα κάνει τη σέντρα όμως θα βγει και θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού προ του Δωματά.

27’ Κίτρινη κάρτα στον Στεφανίδη για «θέατρο».

38’ Ο Χαντί θα δώσει στον Μπουχαλάκη, αυτός θα κάνει το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, για να πέσει όμως και να μπλοκάρει ο Κουτζαβασίλης.

40’ Συρτό σουτ του Χαντί, θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Μπριλάκης.

41’ Ωραίο σουτ από τον Μπουχαλάκη απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από τη συμβολή των δοκαριών.

49’ Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Σιάκκα να δίνει στον Κόντο, το σουτ του οποίου όμως θα μπλοκάρει εύκολα ο Αθανασίου.

50’ Ο Δωματάς λίγο κάτω από τη σέντρα θα δει εκτός εστίας τον Κουτζαβασίλη, θα κάνει τη μακρινή «λόμπα» όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

58’ Σέντρα του Τζανακάκη, κεφαλιά ψαράκι του Βερπακόφσκις, θα μπλοκάρει ο Κουτζαβασίλης.

59’ Κίτρινη κάρτα στον Σίμιτς.

62’ Ξαφνικό σουτ του Μπουχαλάκη, θα διώξει δύσκολα με τις γροθιές ο Κουτζαβασίλης, στη συνέχεια η μπάλα θα φτάσει στον Δωματά, αυτός θα κάνει το γέμισμα, ο Βερπακόφσκις την κεφαλιά, για να μπλοκάρει και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

74\’ Σέντρα-σουτ του Τζανακάκη από δεξιά, θα βγει και θα μπλοκάρει ο Κουτζαβασίλης.

76’ Φάουλ ο Κόντος από πλάγια δεξιά, την εκτέλεσή του θα την αναλάβει ο Κόντος, για να στείλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.

77’ Σουτ του Δωματά λίγο έξω από την περιοχή, θα μπλοκάρει δύσκολα στη γωνία του ο Κουτζαβασίλης.

78’ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, όταν μετά το λάθος του Κουτζαβασίλη η μπάλα έφτασε στον Ρομάνο, αυτός πέρασε και έδωσε πλάγια στον αμαρκάριστο Δωματά, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το πλασέ για να διώξει με υπερένταση σωτήρια σε κόρνερ ο Μπριλάκης.

88’ Κίτρινη κάρτα στον Κώστα Τριανταφύλλου για φάουλ στον Μπουχαλάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (69’ Πλουσής), Μπουχαλάκης, Δωματάς (79’ Ευαγγέλου), Ρομάνο, Γκαντιάγκα, Χαντί (60’ Λαμπίν).

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δαμιανός, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Τριανταφύλλου Κώστας, Σιάκκας, Κόντος, Σίμιτς (84’ Γιαννόπουλος), Τσούτσης (92’ Σερέπας), Στεφανίδης (66’ Τοντόροφ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook