Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, στο βορειοανατολικό Αιγαίο, στη Θράκη, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, λίγα χιόνια στα ορεινά της Θράκης και πολύ ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 16 Απριλίου 2013. Πρόσκαιρες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα νότια τμήματα του Αιγαίου και στην Εύβοια.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με εξαίρεση τη Θράκη όπου οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 13 βαθμούς, από 5 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 18 στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τις μέγιστες στα βόρεια να μην ξεπερνούν τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους θυελλώδεις, ενώ πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά πελάγη οι εντάσεις των ανέμων είναι πιθανό να φτάσουν τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι και τοπικά στα βόρεια ισχυροί.

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 16. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook