Νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, αρκετή ψύχρα στα βόρεια και πολύ ενισχυμένους βοριάδες, περιμένουμε την Τρίτη 16 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στις παραλιακές περιοχές από 12 έως 18 βαθμούς, με τις μέγιστες στα βόρεια να μην ξεπερνούν τους 15, και στα ορεινά από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και πρόσκαιρα στα ανατολικά πολύ θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ

Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 17/4, περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας στους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 17/4, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, μείωση της θερμοκρασίας στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 17/4, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, μείωση της θερμοκρασίας στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και βόρειους ανέμους με ένταση έως 7 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 17/4, περιμένουμε σχεδόν αίθριο καιρό, θερμοκρασία απο 12 έως 16 βαθμούς και ανέμους, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook