Σε λίγες εβδομάδες η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Θέμη Σοφό. Η παρουσιάστρια του ANT1 ανυπομονεί για τον ερχομό της κόρης της και απολαμβάνει κάθε στιγμή μέχρι να συμβεί!

Φυσικά, μοιράζεται αυτή τη χαρά με την οικογένειά της και τους καλούς της φίλους αφού δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και να δίνει το παρόν σε κοινωνικές εκδηλώσεις!

Ο φωτογραφικός φακός την συνάντησε πρόσφατα σε party γενεθλίων συνεργάτη της και έλαμπε από ευτυχία μέσα στο αέρινο φόρεμά της!Άλλωστε έχει κάνει σχεδόν όλες τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο της κόρης της και δεν έχει να ανησυχεί για πολλά.

Φρόντισε να κάνει σωστή έρευνα αγοράς με την βοήθεια των κολλητών της που είναι ήδη μαμάδες και να αποκτήσει εγκαίρως τα απαραίτητα.Οι επιλογές της για τα έπιπλα είναι σε κλασική γραμμή και η τελική διαρρύθμιση θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες αλλά το χρώμα που επικρατεί είναι το λευκό. Ασφαλώς δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ροζ λεπτομέρειες ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του αγαπημένη τους σε όλα αυτά.

Ο γνωστός δικηγόρος παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του βρίσκει πάντα χρόνο για να αφιερώσει στη γυναίκα του και στο πρώτο τους παιδάκι, που σε λίγο καιρό θα γεμίσει το σπίτι τους με ευτυχία. Η Σταματίνα θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ανατροφή της νεογέννητης καθώς θα σταματήσει την εκπομπή λίγο πριν γεννήσει.

tlife.gr