Η Σπάθα με ανακοίνωσή της καταγγέλει τον προπονητή της ομάδας Παίδων της Δόξας Παχιανών, Νίκο Θεμελή, για υβριστική συμπεριφορά στο παιχνίδι των πρώτων ομάδων.

Αναλυτικά η καταγγελία που εστάλη στο Flashnews.gr από την ομάδα του Κολυμβαρίου:

\”Θα θέλαμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά του προπονητή της Β\’ ομάδας της ΔΟΞΑ ΠΑΧ. κύριο ΝΙΚΟ ΘΕΜΕΛΗ στον αγώνα ΣΠΑΘΑ-ΔΟΞΑ προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗ ΕΜΜ. για ένα δυνατό μαρκάρισμα του (όχι όμως αντιαθλητικό και με στόχο τον τραυματισμό του αντίπαλου ποδοσφαιριστή) όπου δόθηκε φάουλ και κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας και με τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή να συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι αγωνιζόμενος σ΄ολη την διάρκειά του.Στην συνέχεια και με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο εν λόγω κύριος ΘΕΜΕΛΗΣ σε συνομηλία του με τον ποδοσφαιριστή μας ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΒΑΓ. ώστε να σταματήσουν οι όποιες αντεγκλήσεις και να μην δοθεί συνέχεια σε ένα αδιάφορο παιχνίδι δυο ομάδων που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα συνέχισε να έχει υβριστική, εριστική και προκλητική συμπεριφορά προς και τους ποδοσφαιριστές μας αλλά και προς την ομάδα μας.
Εμείς κύριε ΘΕΜΕΛΗ προσπαθούμε για το καλό της ομάδας μας με τις όποιες δυνατότητες έχουμε όπως και εσείς για την ομάδα που δουλεύετε αλλά δεν δεχόμαστε ούτε να μας προσβάλετε αλλά και ούτε να μας κάνετε και συστάσεις για το πως θα λειτουργεί η ομαδα μας. Άλλωστε δεν θυμόμαστε να σας ζητήσαμε ποτέ την άποψή σας.
Γι\’ αυτό τον λόγο ασχοληθείτε με την δουλειά σας και αφήστε εμάς και τις άλλες ομάδες να κάνουμε όπως ξέρουμε και νομίζουμε αυτά που πρέπει για την ομάδα μας.
 
Υ.Γ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων με το Δ.Σ, τον προπονητή κ. ΜΠΟΝΑΤΑΚΗ και τους ποδοσφαιριστές της ΔΟΞΑΣ δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα απεναντίας μόνο εκτίμηση και σεβασμό.
 
Υ.Γ 1 Κύριε ΘΕΜΕΛΗ φανταζόμαστε ότι εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο μικρός με το Νο 2 το φαινόμενο την στιγμή της αλλαγής του να βρίζει να βγάζει την φανέλα της ομαδας του να μην δίνει το χέρι του στον προπονητή-δάσκαλο του και να πηγαίνει κατευθείαν στα αποδυτήρια είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δικής σας δουλειάς.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook