Από το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Πλατανιάς δεν προέκυψαν ειδήσεις, αφού στην επίσημη ανακοίνωση σημειώνεται ότι δεν πάρθηκαν αποφάσεις.

Η \”ερυθρόλευκη\” ΠΑΕ μέσω της ίδιας ανακοίνωσης απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους των Χανίων να γεμίσουν τα Περιβόλια και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη για την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής.

Ο Πλατανιάς στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Λεβαδειακό, ώστε να μην έχει το άγχος για τα άλλα αποτελέσματα αλλά και για την απόφαση σχετικά με την υπόθεση της ΑΕΚ, που ίσως δεν ξεκαθαρίσει τόσο σύντομα.

Η επίσημη ανακοίνωση:

\”Θέματα που αφορούν κυρίως την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο συζητήθηκαν κατά την αποψινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης εκφράστηκε έντονος προβληματισμός για την κακή αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με τη Βέροια, ωστόσο επισημάνθηκε ότι εκείνο που προέχει, στην παρούσα φάση, είναι ο επικείμενος αγώνας με τον Λεβαδειακό, στον οποίο η ομάδα του Πλατανιά οφείλει να επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στη Super League, χωρίς να εξαρτάται από συνδυασμούς άλλων αποτελεσμάτων ή τυχόν δικαστικές αποφάσεις.

Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρόν στον Κυριακάτικο αγώνα, ενισχύοντας έμπρακτα την ομάδα μας.

Επίσης, στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν γενικότερα τη λειτουργία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων σε όλα τα επίπεδα. Τα θέματα αυτά, για τα οποία δεν πάρθηκαν αποφάσεις, θα τεθούν εκ νέου επί τάπητος τις επόμενες ημέρες, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook