Ένα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ ανήκει στον Παγκρήτιο Αθλητικό Σύλλογο. Είναι το ρεκόρ του ομαδικού στο πιστόλι ταχύτητας εφήβων που το κατέρριψε η ομάδα του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου στην 3η φάση των Πανελλήνιων αγώνων σταθερού στόχου που διοργάνωσε η σκοπευτική ομοσπονδία στην Αθήνα. 
Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος ήταν ο μοναδικός Σύλλογος που συμμετείχε με πλήρεις ομάδες σε όλα τα αγωνίσματα πιστολιού και τυφεκίου. Τα παιδιά συνόδευσαν οι προπονητές του Συλλόγου: Μαρκογιαννάκης Ανταλκίδας, Κοσκινάς Γεώργιος και Γεροθανάσης Νικόλαος.
Η καλή μέρα φάνηκε από το Σάββατο και το πιστόλι σπορ εφήβων που ο Κωνσταντίνος Παπαδογιωργάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλιο. Στην συνέχεια στον τελικό του σπορ του πιστολιού νεανίδων η Μαρκογιαννάκη Ανδρομάχη κατέκτησε το ασημένιο μετάλιο μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό που ανταγωνίστηκε στα ίσα την πρωταθλήτρια Κορακάκη Άννα με μειονέκτημα τις ελάχιστες προπονήσεις λόγο 3ης Λυκείου ΓΑΡ, διαβασμάτων, φροντιστηρίων κ.λ.π.
Την 3η θέση κατέκτησε η Μαρκογιαννάκη Αθηνά που και αυτή στον τελικό του σπορ νεανίδων αν και μπήκε 5η στον τελικο υπερίσχυσε σε μπαράζ και κατέκτησε το χάλκινο μετάλιο. Την δεύτερη μέρα τώρα οι έφηβοι του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου κατέριψαν το Πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε και πάλι ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος με τους : Παπαδογιωργάκη Κωνσταντίνο , Χριστόπουλο Γεώργιο και Καλυβιανάκη Μιχαήλ, με διαφορά τώρα τον πρωτοεμφανιζόμενο Τυμπακιανάκη Παναγιώτη αντί του Καλυβιανάκη Μιχαήλ. 
Τώρα μέσα από ένα καταπληκτικό τελικό κατέκτησαν την 2η θέση ο Παπαδογιωργάκης Κωνσταντίνος και την 3η θέση ο Τυμπακιανάκης Παναγιώτης. Στα τυφέκια τώρα και τις δύο μέρες ο Κωνσταντίνος Βερτούδος ήταν ο κυρίαρχος των αγώνων με 2 χρυσά μετάλια στο πρηνηδόν και στο 3χ40 εφήβων. 
Επίσης πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Τυμπακιανάκης Αντώνης και Τριανταφυλλίδης Χρήστος. Οι νεάνιδες του τυφεκίου ήταν Κηπαράκη Εύα που κατέκτησε ασημένιο μετάλιο και τις 2 μέρες στα αγωνίσματα πρηνηδόν και 3χ20. Ακόμα η πρωτοεμφανιζόμενες Λυρώνη Βάσω και Ματαλλιωτάκη Αικατερινή είχαν άριστες επιδόσεις, με την Λυρώνη Βάσω να κατακτεί το χαλκινο μετάλιο και τις 2 μέρες στα αγωνίσματα πρηνηδόν και 3χ20. 
Μετάλια που κατέκτησε ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος: 
1 χρυσο μετάλιο στο πρηνηδόν εφήβων με τον Κωνσταντίνο Βερτούδο.
1 χρυσο μετάλιο στο 3χ40 εφήβων με τον Κωνσταντίνο Βερτούδο.
1 χρυσο μετάλιο στο πιστόλι σπόρ εφήβων με τον Κωνσταντίνο Παπαδογιωργάκη.
1 ασημένιο μετάλιο στο πιστόλι ταχύτητας εφήβων με τον Κωνσταντίνο Παπαδογιωργάκη.
1 ασημένιο μετάλιο στο πιστόλι σπορ νεανίδων με την Μαρκογιαννάκη Ανδρομάχη.
1 ασημένιο μετάλιο στο τυφέκιο πρηνηδόν νεανίδων με την Κηπαράκη Εύα
1 ασημένιο μετάλιο στο τυφέκιο 3χ20 νεανίδων με την Κηπαράκη Εύα
1 χάλκινο μετάλιο στο τυφέκιο 3χ20 νεανίδων με την Λυρώνη Βάσω
1 χάλκινο μετάλιο στο τυφέκιο πρηνηδόν νεανίδων με την Λυρώνη Βάσω
1 χάλκινο μετάλιο στο πιστόλι ταχύτητας εφήβων με τον Τυμπακιανάκη Παναγιώτη.
1 χάλκινο μετάλιο στο πιστόλι στάνταρ εφήβων με τον Χριστόπουλο Γεώργιο
1 χάλκινο μετάλιο στο πιστόλι σπορ νεανίδων με την Μαρκογιαννάκη Αθηνά.
Στους Αγώνες συμμετείχαν:
Μαρκογιαννάκης Ανταλκίδας
Κοσκινάς Γεώργιος 
Γεροθανάσης Νικόλαος
Τυμπακιανάκης Παναγιώτης
Βερτούδος Κωνσταντίνος
Τυμπακιανάκης Αντώνιος
Τριανταφυλλίδης Χρήστος
Χριστόπουλος Γεώργιος
Παπαδογιωργάκης Κωνσταντίνος
Μαρκογιαννάκης Ιωσήφ
Λυρώνη Βάσω
Κηπαράκη Εύα
Μαρκογιαννάκη Αθηνά
Ματαλλιωτάκη Αικατερίνη
Κτιστάκη – Παπαδάκη Μαρία
Μαρκογιαννάκη Ανδρομάχη
Μαρούλη Αθανασία
Φραντζεσκάκη Μαριάννα
Επόμενος αγώνας που θα συμμετέχει ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος αυτό το Σαββατοκύριακο στην 4η φάση των πανελλήνιων αγώνων με τα πιστόλια των ανδρών στάνταρ και κεντρικής πυροδότησης.
-Στην πρώτη φωτογραφία η ομάδα των εφήβων που κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ με τους Χριστόπουλο Γεώργιο, Παπαδογιωργάκη Κωνσταντίνο, Τυμπακιανάκη Παναγιώτη και τον Προπονητή τους Μαρκογιαννάκη Ανταλκίδα. (Απο αριστερα προς τα δεξιά)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook