Αν σου αρέσουν τα ιδιαίτερα σχέδια στα νύχια, τότε τόλμησε με ένα μανικιούρ που κάνει τη διαφορά. Πουά, γαλλικό, διχρωμίες, τρισδιάστατα, διαγώνιες γραμμές, glitters είναι ένα μόνο δείγμα από την τεράστια γκάμα σχεδίων για τα νύχια. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα μανικιούρ είναι το Caviar Nails ή αλλιώς Χαβιάρι. Μήπως ήρθε η ώρα να το βάλεις στα νύχια σου;

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πια έτοιμα μανό, αλλά εμείς σου δείχνουμε πώς να πετύχεις αυτό το μανικιούρ εύκολα, οικονομικά και με προϊόντα που υπάρχουν ήδη στο νεσεσέρ σου.

Τι θα χρειαστείς:

Ένα μανό για βάση
Ένα λευκό βερνίκι νυχιών, το λεγόμενο γαλακτερό
Μικρές χάντρες
Ένα γυαλιστικό νυχιών ( top coat).

Βήμα πρώτο: Προετοίμασε τα νύχια σου. Ξέβαψε τα με ασετόν και δώσε τους ένα όμορφο σχήμα. Αν το βερνίκι στα νύχια σου είναι πολύ παλιό, βούτηξε τα δάχτυλα σε ζεστό νερό με σαπούνι, για να μαλακώσει.

Βήμα δεύτερο: Πάρε το μανό που διάλεξες ως βάση και πέρασε μια στρώση σε κάθε νύχι.

Βήμα τρίτο: Περίμενε να στεγνώσει λιγάκι και πέρασε μια στρώση από το λευκό βερνίκι. Να είσαι προσεκτική με την ποσότητα που εφαρμόζεις, καθώς θα πρέπει να είναι ελάχιστη.

Βήμα τέταρτο: Περίμενε μέχρι να στεγνώσουν εντελώς τα νύχια. Ίσως χρειαστεί να περιμένεις περίπου μισή ώρα. Κράτησε το κουτάκι με τις χάντρες κοντά σου. Έπειτα, πέρασε άλλη μια φορά τη βάση και το λευκό μανό στα νύχια σου.

Βήμα πέμπτο: Μέτρησε 10 δευτερόλεπτα και αμέσως ρίξε επάνω στα νύχια τις χάντρες.

Βήμα έκτο: Πίεσε ελαφρώς τις πέρλες με το δάχτυλο, για να βεβαιωθείς πως έχουν κολλήσει. Μην τις μετακινείς με το δάχτυλο.

Βήμα έβδομο: Ασφάλισε τις χάντρες με μια στρώση από το γυαλιστικό νυχιών. Περίμενε μέχρι να στεγνώσει και πέρασε ξανά το γυαλιστικό δίνοντας έμφαση στη βάση των νυχιών. Το μανικιούρ θα κρατήσει περισσότερο με αυτό το κόλπο.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook