Λεπτομέρειες από τη ζωή του Ταμέρλαν Τσενάεφ που έχει ταυτοποιηθεί από το FBI ως ένας από τους δύο βομβιστές της Βοστώνης και σκοτώθηκε χθες κατά την καταδίωξη σε προάστιο της πόλης, βλέπουν το φώς της δημοσιότητας.

Ο 26χρονος ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει μαζί με την 24χρονη γυναίκα του Κατριν Ράσσελ ένα κοριτσάκια, ηλικίας τριών χρόνων.

Η οικογένεια της κοπέλας αισθάνεται βαθιά προδομένη και όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε «ποτε δεν μάθαμε ποιος ήταν».

Η 24χρονη σύζυγος μάλιστα είχε ασπαστεί το Ισλάμ προκειμένου να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Στην ανακοίνωση η οικογένεια αναφέρει πως «η κόρη μας έχασε σήμερα το σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως συνέβη αυτή η τραγωδία. Τελικά δεν μάθαμε ποτέ ποιος πραγματικά ήταν ο Ταμέρλαν Τσενάεφ, Αρρωστήσαμε όταν μάθαμε τον τρόμο που προκάλεσε».

\"\"

Οι γείτονες της οικογένειας που είδαν να εισβάλουν στο σπίτι αστυνομικοί και πράκτορες του FBI δήλωναν σοκαρισμένοι. Έβλεπαν συχνά τον 26χρονο να επισκέπτεται το σπίτι μαζί με τη γυναίκα του και το κοριτσάκι τους κυρίως τα Σαββατοκύριακα.

Η Κατρίν σύμφωνα με τους γείτονες μεγάλωσε στο Σάφολκ, απ\’όπου έφυγε για να πάει να σπουδάσει στη Βοστώνη. Επισκεπτόταν συχνά τους γονείς της και σε μια από τις επισκέψεις της παρατήρησαν και την αλλαγή της. Ήταν τότε που ασπάστηκς τον Μουσουλμανισμό και η 26χρονη άλλαξε ακόμα και το ντύσιμό της. Τα φθαρμένα τζιν αντικαταστάθηκαν από φαρδιές μαύρες φούστες αλλά και μια μόνιμη λευκή μαντήλα στα μαλλιά.

\"\"

Ήταν μια ήσυχη οικογένεια όμως που ποτέ δεν είχαν προκαλέσει. Αυτό που προκαλεί εντύπωση στη γειτονιά είναι πως ο 26χρονος είχε να εμφανιστεί τουλάχιστον έναν χρόνο στην περιοχή και η Κατρίν επέστρεφε να δει τους γονείς της μόνη της μαζί με την κόρη της.

Οι γείτονες τότε πίσετεψαν πως είτε το ζευγάρι χώρισε είται πως ο Τσενάεφ ήταν δεν είχε χρόνο λόγο των σπουδών του.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook