Να βάλει τέλος στη ζωή της εξαιτίας ενός νεανικού έρωτα αποπειράθηκε μια 17χρονη κοπέλα στο Ρέθυμνο η οποια σώθηκε από ένα... τροχαίο.

Η απίστευτη ιστορία αποκαλύφτηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ύστερα από έρευνες των αστυνομικών αρχών στα πλαίσια του ατυχήματος, καθώς η 17χρονη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ύστερα από πτώση που είχε με το δίκυκλο της μητέρας της.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών γεγονός που οδήγησε τις υποψίες των αστυνομικών ότι η ανήλικη ήθελε να αυτοκτονήσει.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες. H 17χρονη, είχε ζητήσει από τη μητέρα της να την αφήσει να φύγει στο Ηράκλειο για να μείνει με τον ενήλικα φιλο της που διατηρεί δεσμό.

Η μητέρα της, η οποία είναι ρωσικής καταγωγής και βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της που μένει στα Χανιά, αρνήθηκε κάτι τέτοιο.

Στο μυαλό της ανήλικης αυτό έμοιαζε αβάσταχτο και τα μεσάνυχτα, αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών πήρε το δίκυκλο της μητέρας της ωστόσο δεν κατάφερε να πάει μακριά καθώς στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, ενεπλάκη σε τροχαίο.

Η 17χρονη μετά από αυτήν την περιπέτεια και το ατύχημα που την οδήγησε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.