Δυνατά μπήκε ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο του \’\’τελικού\’\’ με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η ομάδα της Κρήτης επέβαλε από το πρώτο λεπτό το ρυθμό της, δείχνοντας πως ήξερε τι ήθελε από το παιχνίδι.

Μάλιστα οι ασπρόμαυροι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους καλή στιγμή, με ένα εκπληκτικό σουτ του Μακρή έξω από την περιοχή, ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Αστέρας έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αφού είχε δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πλήρης ανατροπή του σκηνικού στην επανάληψη. Η ομάδα της Τρίπολης με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά επικράτησε με 2-1

Οι φάσεις του αγώνα:

05\’ Πρώτη φάση για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι, το σουτ του Ζορμπά θα περάσει άουτ.

13\’ Γκολ για τον ΟΦΗ με τον Μακρή. Πολύ όμορφη ενέργεια του Μακρή, σουτ από μακριά, ο Γεωργακόπουλος δεν μπορεί να αντιδράσει στον κεραυνό του μέσου του ΟΦΗ και θα μαζέψει την μπάλα από την εστία του.

16\’ Σουτ του Ναβάρο, ο Γουναρίδης θα μπλοκάρει σταθερά.

19\’ Πολύ καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ο Κανούλας όμως δεν εκμεταλλεύεται την καλή σέντρα του Βιτώρου

26\’ Ακόμα μία ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ο Μακρής θα βγάλει την κάθετη για τον Περογαμβράκη, ο Γεωργακόπουλος όμως θα τον νικήσει στο τετ α τετ.

36\’ Πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Ράγιος σουτάρει αλλά ο Γουναρίδης είναι σε ετοιμότητα

41\’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ο Βιτώρος θα κάνει το σουτ, η μπάλα όμως θα περάσει άουτ

44\’ Δοκάρι για τον Αστέρα από φάουλ του Κάφα, στην συνέχεια ο Έγκον θα προσπαθήσει να πάρει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του ΟΦΗ, όμως δεν θα καταφέρει να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε.

47\’ Αδύναμο πλασέ από τον Καλαντζή, ο Γουναρίδης εύκολα θα μπλοκάρει

51\’ Νέα ευκαιρία για τον Καλαντζή, ο Γουναρίδης θα τον κερδίσει και πάλι όμως στο τετ α τετ.

62\’ Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα με κεφαλιά από τον Καλατζή, ο Γουναρίδης για τρίτη φορά όμως θα του πει «όχι»

67\’ Σουτ του Ράγιος, ο Γουναρίδης θα αποκρούσει και στην συνέχεια ο Σαρ θα παραχωρήσει κόρνερ

80\’ Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης με τον Μπακασέτα.Κεφαλιά από τον νεαρό παίκτη του Αστέρα που έχει περάσει εδώ και 8 λεπτά στο παιχνίδι, θα νικήσει τον Γουναρίδη και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα

91\’ Γκολ για τον Αστέρα και πάλι με τον Μπακασέτα οι Αρκάδες ολοκληρώνουν την ανατροπή

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης(46\’ Λέντσε), Ρούσσης, Κουρμπέλης, Κοντοές, Φορμίκα, Κάφα(72\’ Μπακασέτας), Ναβάρο, Ράγιος, Έγκον(46\’ Ουρτάδο), Καλαντζής.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Μπανούσης(54\’ Μπούρμπος), Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Βερόν, Μακρής, Βιτώρος(83\’ Κυζιρίδης), Ζορμπάς, Κανούλας(75\’ Καπουράνης), Περογαμβράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook