Στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17 του Πλατανιά Ζαχαρία Καραντωνάκη αφιέρωσε την παραμονή των \”ερυθρολεύκων\” στη Super League ο Φώτης Κηπουρός, σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Πλατανιά μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό μίλησε στην κάμερα της nova και σχετικά με τις αποκρούσεις του είπε: \”Αυτό που είναι να κάνει κάθε τερματοφύλακας το κάνει μέσα στο γήπεδο. Δεν θα σταθώ στις αποκρούσεις μου. Θα σταθώ μόνο στη νίκη που κάναμε, που ήταν υπερπολύτιμη, αφού χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς για να τελειώσουμε όμορφα το πρωτάθλημα\”.
Αναφορικά με το αν είχε σημαντική συμβολή στην παραμονή του Πλατανιά: \”Δεν το βλέπω εγώ έτσι. Πραγματικά σας μιλάω. Ποτέ δεν κοιτούσα τον εαυτό μου είτε έπαιζα καλά είτε δεν έπαιζα. Μάλλον κοιτούσα καλά όταν δεν έπαιζα. Πάντα κάθε ποδοσφαιριστής θεωρώ ότι εκτιμάει τα άσχημα πράγματα, όχι τα καλά. Βασικά έτσι είναι ο εαυτός μου. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν ξεκινήσαμε καλά. Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς και τέλειωσε το πρωτάθλημα όμορφα και καλά. Ελπίζω και ο κόσμος να ευχαριστήθηκε καλό θέαμα και νομίζω να μπουν οι βάσεις για την καινούργια χρονιά, ώστε να είμαστε ανταγωνίσιμοι και στο νέο πρωτάθλημα\”.
Για τις συνθήκες που συνάντησε στον Πλατανιά: \”Κάθε ποδοσφαιριστής αναζητεί αυτό που έχει ο Πλατανιάς. Καλές συνθήκες, να υπάρχει μια υγιέστατη ομάδα. Θεωρώ ότι ο Πλατανιάς διαθέτει όλο αυτό το κλίμα. Είναι ευχάριστο για κάθε ποδοσφαιριστή. Έρχεται με άλλη διάθεση στην προπόνηση. Νομίζω αν συνεχίσουνε έτσι η διοίκηση και ο κόσμος μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα για την καινούργια χρονιά\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook