Το δύσκολο όσο και κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αίαντα αποτελεί προτεραιότητα στο στρατόπεδο του ΑΟ Χανιά και μέχρι τότε τα μεταγραφικά μπαίνουν στο ψυγείο. Η Χανιώτικη ομάδα χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη κόντρα στο συγκρότημα της Σαλαμίνας προκειμένου να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από την γραμμή του υποβιβασμού με δεδομένο μάλιστα ότι ακολουθεί μια πολύ δύσκολη σειρά τεσσάρων αγώνων με τρία εκτός έδρας δύσκολα ματς .
Δυστυχώς για τον Προμπονά τα προβλήματα και πάλι δεν απουσιάζουν αφού πέρα από τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Ραπτάκη και Τσάτσου, ο Βουρβαχάκης έχει τεθεί εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ και οι Τσεσμελής Γωνιωτάκης δεν έχουν κάνει καθόλου προετοιμασία. Η κατάσταση τους θα κριθεί στις τελευταίες προπονήσεις οπότε και ο Προμπονάς θα αποφασίσει αν μπορεί να τους συμπεριλάβει στην αποστολή.
Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις του ΑΟΧ παίρνει μέρος και ένας 22χρονος Αλβανός επιθετικός που δοκιμάζεται από τον Προμπονά. Ο Ναξιώτης τεχνικός θα τον παρακολουθήσει καις τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και μέχρι το τέλος της βδομάδας θα πάρει την τελική του απόφαση.
Ο εν λόγω παίκτης είχε έρθει στα Χανιά για δοκιμή και πριν από τρία χρόνια την εποχή που στη τεχνική ηγεσία του ΑΟΧ βρισκόταν ο Δρακόπουλος. Τότε η μεταγραφή του δεν μπορούσε να προχωρήσει αφού στο περιφερειακό δεν επιτρέπεται η συμμετοχή κοινοτικών παικτών.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο των μπλε βρίσκεται και ο πρώτος σκόρερ του Περιφερειακού Κρήτης Κώστας Δεδελετάκης που έως τώρα έχει σημειώσει 13 γκολ. Το ενδιαφέρον του ΑΟΧ δεν έχει αποκτήσει ακόμα επίσημο χαρακτήρα και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν γίνει κρούση στην Ιεράπετρα για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook