Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ Πλατανιά και Επισκοπής Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στις 6.00. στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων. 

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν υπέρ των ολοένα αυξανόμενων αναγκών του Αννουσάκειου Ιδρύματος, το οποίο περιθάλπει και φροντίζει 85 ηλικιωμένους, καλύπτει τις ανάγκες 350 οικογενειών μέσω των δύο Προγραμμάτων «Κατ΄ Οίκον» Βοήθειας που λειτουργεί, δέχεται 1300 περιστατικά στα τέσσερα Φυσικοθεραπευτήρια του, προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση (άστεγοι, οικονομικοί μετανάστες, νεόπτωχοι, άνεργοι, κ.α.).

Λειτουργεί Κοινωνικό Ιατρείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζοντας σε καθημερινή βάση σιωπηλά, αθόρυβα, αλλά ουσιαστικά και ενεργά τις ανάγκες πλήθος οικονομικά αδύναμων και ευπαθών συνανθρώπων μας.

«Βοηθήστε με το μαζικό παρόν σας στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα, ενισχύοντας τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη και αδυνατούν να κάνουν Ανάσταση», σημειώνει ο προπονητής του Πλατανιά κ. Αναστασιάδης.

Η Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου ευχαριστεί από καρδιάς τους διοργανωτές του φιλανθρωπικού αυτού αγώνα και κάνει έκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματα και την αγάπη των συμπολιτών μας όπως με την μαζική παρουσία και συμμετοχή τους στον αγώνα αυτό, προσφέροντας ως είσοδο το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ, χαρίσουν χαμόγελα ελπίδας, αισιοδοξίας, χαράς και ζωής σε όσους καθημερινά δέχονται την φροντίδα, την στοργή και την αγάπη των υπηρεσιών και των δράσεων του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook