Στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος του 38χρονου Πάνου Τσίρκα στην Πάτρα, έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές της Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του Κώστα Φράγκου, το οποίο φέρεται να αναγνώρισαν πολλοί και εκτιμάται ότι ίσως έχει διαφύγει από την Αχαΐα, ενώ η αστυνομία αναμένεται να βγάλει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Στο μεταξύ σε σχέση με το διπλό φονικό της Σαχτούρη, η αστυνομία αναζητά γνωστό ποινικό από την Πάτρα, ο οποίος είχε κάνει «θητεία» στη Ρόδο και συμμετείχε σε σωρεία αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με την αστυνομία κατά πάσα πιθανότητα ο συγκεκριμένος πυγμάχος που αργότερα ασχολήθηκε με ληστείες και πυροβολισμούς, μαζί με κάποιο άλλο πρόσωπο, σκότωσαν εν ψυχρώ τους Κώστα Φράγκο και Βασίλη Σινούρη.

Οι αστυνομικές αρχές ξεσκονίζουν μία προς μία τις φωτογραφίες που έχουν στο αρχείο τους με τον συγκεκριμένο νεαρό και προσπαθούν να τις συγκρίνουν με το βίντεο που έχει καταγράψει το σκηνικό του φόνου. Θα προσπαθήσουν να κάνουν αντιπαραβολή του σωματότυπου του εκτελεστή με τις φωτογραφίες του αρχείου τους.