Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και το Δήμο Κισάμου διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων, με θέμα «ΔΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΑΣΦΑΛΩΣ», στο Τσατσαρωνάκειο Ίδρυμα στο Καστέλι.

Η έναρξη, πραγματοποιήθηκε χθες (22.04.2013) και παρευρέθησαν ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κκ Αμφιλόχιος ,ο Αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Μιχάλης Μουντάκης και άλλοι εκπρόσωποι τη τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και εξαρτησιογόνες ουσίες.

Την 1η ημέρα, συμμετείχαν διακόσιοι εξήντα (260) μαθητές από σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισάμου.

Παρουσιάστηκαν θέματα που αφορούν τα τροχαία δυστυχήματα και εξαρτησιογόνες ουσίες, των οποίων ομιλητές ήταν ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Χανίων Α/Β κ. ΒΛΑΧΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανιών Υ/Β ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ Ιωάννη, ο (Υγ) – Ψυχολόγος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης Υ/Α ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Γρηγόρης, ο Ιατροδικαστής Δυτικής Κρήτης κ. Σταμάτης Μπελιβάνης και ο συντάκτης περιοδικών μοτοσικλέτας κ Ιάκωβος Σουργουτσίδης.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη 24.04.2013, με παρουσιάσεις και δραστηριότητες για μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook