Ελεύθερη αφέθηκε το βράδυ της Τρίτης η 34χρονη οδηγός, η οποία το πρωί παρέσυρε και σκότωσε μια 41χρονη τροχονόμο.

Η οδηγός, η οποία φέρεται να είπε ότι δεν είδε την άτυχη τροχονόμο είχε αρχικά οδηγηθεί στο Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς, το οποίο και διενεργεί την προανάκριση.

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ\’ αμελείας και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος για την υπόθεση.

Το χρονικό της τραγωδίας

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε σήμερα, στις 8:10 το πρωί μία 41χρονη τροχονόμος, μητέρα δύο παιδιών, η οποία ρύθμισε την κυκλοφορία, όταν μία οδηγός την παρέσυρε και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον κόμβο Κηφισίας 214 και Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά. Αν και τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οδηγός δεν είδε την τροχόνομο και έπεσε πάνω της με ταχύτητα. Η γυναίκα οδηγός οδηγούσε αυτοκίνητο smart και βρίκεται σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό.

Η άτυχη τροχονόμος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η γυναίκα οδηγός έχει συλληφθεί και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς, όπου καταθέτει για τα αίτια του τραγικού περιστατικού. Προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραγική φιγούρα αποτελεί ο σύζυγος της άτυχης τροχονόμου, ο οποίος εργάζεται επίσης ως τροχονόμος στην τροχαία της Νέας Ιωνίας.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook