Έχοντας πολλές αλλαγές στην αρχική του σύνθεση, ο Εργοτέλης δεν τα κατάφερε στην Κέρκυρα και γνώρισε την ήττα από την ομώνυμη ομάδα χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Καλαντζής στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης, 
Ο Νίκος Καραγεωργίου έδωσε την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής καθώς, ο Εργοτέλης, ουσιαστικά είχε κλειδώσει την παραμονή και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν οι βαθμοί αλλά και η αξιοπρέπειά του. 
Τερματοφύλακας ήταν ο Αθανασίου, δεξιά στην άμυνα ο Γιαλούσης, αριστερά ο Βίσιο και οι Χίμπλιγκερ και Σαρρής κεντρικοί αμυντικοί. Στη μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Σίλβα Ζούνιο, Μπέτο και Ολίσε, ενώ στην επίθεση, στις πτέρυγες ήταν οι Χαντί και Λεάλ και στην κορυφή ο Μπούντιμιρ.
Από την άλλη πλευρά για την Κέρκυρα ο Μπάντοβιτς παρέταξε την ομάδα του με τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο, αριστερό μπακ τον Κοντοδήμο, δεξί τον Μίχο και στόπερ τους Βενέτη και Μαϊστόροβιτς. Μακρής και Γραμμόζης ήταν στη μεσαία γραμμή σαν αμυντικά χαφ, με τον Στολτίδη εμπρός τους και στα άκρα τους Καλαντζή δεξιά, Επστάϊν αριστερά και στην επίθεση τον Μαζνόφ.
Ο Εργοτέλης, με το ξεκίνημα είχε δύο καλές ευκαιρίες, πρώτα σε σουτ του Σίλβα Τζούνιορ στο 3’ και λίγο αργότερα με τον Χαντί. 
Στο 9\’ η Κέρκυρα έχασε με τον Καλαντζή μεγάλη ευκαιρία, όταν μέσα από την περιοχή επιχείρησε το σουτ, όμως Αθανασίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Ο ίδιος παίκτης προειδοποίησε και πάλι στο 28’ όμως ο Αθανασίου φώναξε και πάλι παρών, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στο 31’, καθώς ο Καλαντζής, δεν χαρίστηκε για τρίτη φορά καιμε σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους «Φαίακες». 
Η Κέρκυρα συνέχισε να πιέζει, όμως ο Αθανασίου ήταν σε πολύ καλή μέρα. Ο πορτιέρο των «κιτρινόμαυρων» πραγματοποίησε στο 38’ νέα μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Μίχου. 
Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος. Ανέβασε στροφές και είχε δύο καλές φάσεις, πρώτα με τον Λεάλ στο 49’ και στην συνέχεια με τον Χαντί στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης. 
Η εικόνα του ματς έδειχνε πως δεν επρόκειτο να αλλάξει κάτι μέχρι τέλος. 
Ο Αθανασίου συνέχίσε τις θετικές επεμβάσεις (σε σουτ του Μίχου) ενώ, το φινάλε έκρυβε μια καλή ευκαιρία με τον Λεάλ (προβολή στο 85’) και μια αποβολή του Ολίσε στο 92’ ο οποίος γλίτωσε το ταξίδι στις Σέρρες για την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Πανσερραϊκό. 

Κέρκυρα (Μ. Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Μίχος, Βενέτης, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Γραμμόζης, Μαζνόφ (57\’ Ιωάννου Ηλίας), Επσταϊν, Μακρής (63\’ Χάμπλ), Στολτίδης, Καλαντζής (71΄Τσίγκας).

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Αθανασίου, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Σαρρής (18\’ Σασιασβίλι), Βίσιο, Ολίσε, Μπέτο (59\’ Χρυσοφάκης), Χάντι, Μπουντιμίρ (59\’ Καρέλης), Λεάλ, Σίλβα Ζούνιορ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook