Με 2 ασημένια μετάλλια στην μεγάλη συλλογή του γύρισε η ομάδα του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου από την Αθήνα.

Στην 4η φάση των Πανελλήνιων αγώνων σταθερού στόχου που διοργάνωσε η σκοπευτική ομοσπονδία στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας.

Οι αγώνες αφορούσαν τα μη ολυμπιακά αγωνίσματα των ανδρών στα πιστόλια του στάνταρ 0.22 και το πιστόλι κεντρικής πυροδότησης.

Την ομάδα του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου εκπροσωπούσαν οι: Μαρκογιαννάκης Ανταλκίδας – Στειακάκης Γεώργιος και Μπινυχάκης Κωνσταντίνος.

Το Σάββατο στο αγώνισμα της κεντρικής πυροδότησης δηλαδή με πιστόλι μεγάλου διαμετρήματος ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση στο ομαδικό και το ασημένιο μετάλλιο, με τον Γεώργιο Στειακάκη να καταλαμβάνει την 5η θέση στο ατομικό.

Την Κυριακή στο αγώνισμα του πιστολιού στάνταρ 0.22 που είναι δύσκολο και απρόβλεπτο ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος και πάλι βγήκε 2ος στο ομαδικό με το ασημένιο μετάλλιο και με τον Γεώργιο Στειακάκη και πάλι να είναι 7ος στην ατομική κατάταξη.

Επόμενος αγώνας και τελευταίος του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου στην 5η φάση είναι τον Οκτώβρη με το αγώνισμα του πολεμικού τυφεκίου με τον στόχο να βρίσκεται στα 300 μέτρα όπου θα γίνει στην Κόρινθο.

Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος συνεχίζει τους αγώνες και τις προπονήσεις σε αεροβόλα και πυροβόλα κανονικά με τα Σαββατοκύριακα να γίνονται αγώνες στη Πλώρα και στο πεδίο βολής της ΣΕΑΠ.

Ο Παγκρήτιος αθλητικός σύλλογος  θέλει να ευχαριστήσει την ΣΕΑΠ τον ταξίαρχο και το προσωπικό για την παραχώρηση του πεδίου βολής και την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου για την άψογη συνεργασία που υπάρχει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook