Απίστευτο! Άγνωστοι λίγο πριν τις 2.00π.μ. έριξαν χειροβομβίδα αμυντικού τύπου σε υπό κατασκευή κατάστημα, κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου. Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Χρυσοστόμου, σε έναν πυκνοκατοικημένο δρόμο που οδηγεί στην καρδιά του Ηρακλείου. 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από κάμερα παρακείμενου καταστήματος, φάνηκε πως δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν την χειροβομβίδα, προκαλώντας ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα, δύο σπίτια και φυσικά στον υπό κατασκευή χώρο, όπου θα στεγαστεί κρεοπωλείο. 
Οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση. 
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Σήμερα (25.04.2013), μετά τα μεσάνυχτα, στο Ηράκλειο, άγνωστοι δράστες, πυροδότησαν και εκτόξευσαν μια χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, σε υπό κατασκευή κατάστημα ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού, η οποία εξερράγη εξωτερικά του καταστήματος, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών στο κατάστημα και σε παρακείμενα τέσσερα (4) σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook