Ηλιοφάνεια και ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά και πιθανόν περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 7 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 30 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 231 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 26 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι.

Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις και πιθανόν περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr