Διαρκής ενημέρωση:

Ο πρόεδρος του συλλόγου κτηνοτρόφων Χανίων κ.Μανούσος Σταυριανουδάκης συνελήφθη το μεσημέρι μετά απο μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του η αλυσίδα σούπερ μάρκετ "Μαρινόπουλος".

Εν όψει της εορτής του Πάσχα, ο σύλλογος κτηνοτρόφων με ανακοίνωσή του είχε ζητήσει απο το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ να μην κάνει εξευτελιστικές προσφορές στα αρνιά σε μιαν προσπάθεια να μπορέσουν οι κτηνοτρόφοι να κρατήσουν τις τιμές σε κάποιο ικανοποιητικό επίπεδο.

Μάλιστα, όπως είπε ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων στο Flashnews.gr, χθες το απόγευμα πήγε απο το σούπερ μάρκετ και τους υπενθύμισε την απόφαση του συλλόγου να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Πράγματι σήμερα το μεσημέρι οι κτηνοτρόφοι προγραμμάτισαν συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται στον δρόμο Χανίων - Μουρνιών.

Ο κ.Σταυριανουδάκης πήγε λίγο νωρίτερα και ξαφνικά αστυνομικοί που ήταν εκεί τον συνέλαβαν και τον οδήγησης στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων καθώς η επιχείρηση υπέβαλλε εναντίον του μήνυση για απειλή.

"Βρισκόμαστε σε απόγνωση και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, εαν κάποιοι κάνουν προσφορές σε εξευτελιστικές τιμές" είπε ο κ.Σταυριανουδάκης στο Flashnews.gr, μέσα απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Αυτήν την ώρα έξω από το κατάστημα της Carrefour στις Μουρνιές επικρατεί αναστάτωση καθώς υπάρχουν συγκεντρωμένοι κτηνοτρόφοι οι οποίοι επιχειρούν να αποκλείσουν πάλι το κατάστημα ενώ αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να τους αποτρέψουν και να αποκλιμακώσουν την ένταση.


Flashnews.gr