Για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη.

«Πώς να μη χρωστώ και να μην κινδυνεύω να μπω στη φυλακή, όταν οι οικονομικές μου απολαβές είναι το ένα δέκατο αυτών που έπαιρνα και οι πάγιες υποχρεώσεις μου έχουν μείνει οι ίδιες;

Το έχω πάρει απόφαση πια ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου στις τράπεζες, οπότε πληρώνω μόνο τους λογαριασμούς.

Πέρυσι τον χειμώνα έφθασαν στο σημείο να μου κόψουν το ρεύμα για τρεις μέρες και, ευτυχώς, κάποιοι καλοί μου φίλοι μού δάνεισαν κάποια χρήματα για να το εξοφλήσω.

Αλλά τώρα πια και να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον, δεν θα μπορέσει να στη δώσει, γιατί έχουν όλοι \”στεγνώσει\”. Ευτυχώς, με την εφορία έχω κάνει ρύθμιση, οπότε προς το παρόν το ελέγχω το πράγμα» δήλωσε η ηθοποιός.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει δεν οφείλεται σε κακή διαχείριση των χρημάτων κατά το παρελθόν.

«Ούτε εξοχικά αγόρασα, ούτε κότερα και αυτοκίνητα. Στο μόνο που υπήρξα σπάταλη ήταν στα καλλυντικά, αλλά πια τα έχω κόψει και αυτά» είπε και πρόσθεσε:

«Έχουν περάσει πολλά λεφτά από τα χέρια μου, γιατί ακόμη και στο θέατρο ήμουν από τις ηθοποιούς που είχαν υψηλά κασέ. Δυστυχώς, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που έβγαλα από την τηλεόραση το έδωσα σε γιατρούς, σε αποκλειστικές και στα νοσοκομεία, γιατί, όταν ήμουν στον \”Όμορφο κόσμο\”, διαπιστώσαμε ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο!

Τότε, λοιπόν, αναγκάστηκα να πάρω κάποια καταναλωτικά δάνεια, τα οποία σε συνδυασμό με το στεγαστικό που έχω για το σπίτι μου, έχουν φθάσει σε δυσθεώρητα μεγέθη. Όταν δεν μπορείς να πληρώσεις τη δόση του δανείου και ανεβαίνουν συνεχώς οι τόκοι, το μόνο που σου απομένει είναι να περιμένεις την ώρα που θα σου χτυπήσουν το κουδούνι και θα έρθουν για να σε συλλάβουν».

Πηγή: Down Town Κύπρου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook