Καλό καιρό με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή 28 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 14 ως 27 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 23 βαθμούς.

Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και στο Λιβυκό.

Ηράκλειο

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα 29/4, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Χανιά

Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα 29/4, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ιεράπετρα

Καλό καιρό με αραιές νεφώσεις θα έχει σήμερα η Ιεράπετρα με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Το σκηνικό του καιρού θα διατηρηθεί αμετάβλητο και το απόγευμα.


meteo.gr