Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο, Μεγάλη Τρίτη, για να απολογηθεί ο 31χρονος που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου για τη δολοφονική επίθεση στην Πάτρα, όπου έπεσε νεκρός από σφαίρες ένας 38χρονος και τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητό του.

Ο συλληφθείς είναι αδελφός ενός εκ των δύο ανδρών που σκοτώθηκαν στο μακελειό έξω από μπαρ της οδού Σαχτούρη στην Πάτρα.

Ο 31χρονος συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση ανδρών της ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ, χωρίς θα προβάλει αντίσταση.

Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε από την Αθήνα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και στη συνέχεια στον εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Να σημειωθεί ότι η σύλληψη Φράγκου δεν συνδέεται με την έρευνα για τη διπλή δολοφονία στην οδό Σαχτούρη, ενώ αναμένονται συλλήψεις και για το μακελειό έξω από το \”Bijou\”.

Οι αστυνομικοί, πάντως, φαίνεται ότι δεν θ\’ αργήσουν να προχωρήσουν σε συλλήψεις, καθώς είναι βέβαιο ότι έχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Οι δηλώσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Κατευθύνσεις ώστε να βρεθεί η άκρη του νήματος και να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας στην Πάτρα έδωσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος, επισκεπτόμενος αιφνιδιαστικά το μεσημέρι της Κυριακής την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

\”Συνεχίστε τις έρευνες σε βάθος για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, να βρεθούν όλοι οι δράστες και να αποκατασταθεί το κλίμα ασφάλειας και ηρεμίας στους πολίτες\”, φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος αναγνώρισε τις δυσκολίες – αδυναμίες που υπάρχουν στην περιοχή και κάλεσε τους αξιωματικούς ιδίως τς Ασφάλειας Πατρών να δουλέψουν σκληρά για να μην ξεσπάσει βεντέτα.

Επιπρόσθετα έγινε δέκτης της αγωνίας των αξιωματικών σχετικά με τις σημαντικές ελλείψεις στο προσωπικό.

Εμπλοκή πρώην σταρ Ελλάς στο μακελειό

Μαζί με τον Αλέξη Φράγκο συνελήφθησαν πέντε ακόμα άτομα για υπόθαλψη εγκληματία, ανάμεσά τους ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης και η σύντροφός του, εστεμμένη σταρ Ελλάς το 2008, Διονυσία Κούκιου.

Το ζευγάρι, όπως και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, γαμπρός της σταρ Ελλάς βρίσκονται προφυλακισμένοι για να απολογηθούν την Τρίτη, ενώ ελεύθερη αφέθηκε η αδελφή της Δ. Κούκιου, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της κύησής της.

Πηγή: thebest.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook