Σημαντική νίκη που ίσως φανεί καθοριστική ακόμη και για την άνοδο σημείωσε ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο Στάδιο επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι \”κιτρινόμαυροι\” ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισαν πιο εύκολα απ\’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Μάρις Βερπακόφσκις που σημείωσε και τα δύο γκολ.

Οι φάσεις του αγώνα:

6’ Ο Μπρέσκα έστρωσε στον Πινδώνη ο οποίος σούταρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στην πρώτη φάση της αναμέτρησης.

9’ Πρώτη ευκαιρία για τον Εργοτέλη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρομάνο και φαλτσαριστό σουτ του Μπουχαλάκη που εξουδετερώθηκε με γροθιές από το Γκίτκο.

10’ Σουτ του Πινδώνη έξω από την περιοχή κόντραρε σε παίκτη των γηπεδούχων πήρε ύψος και κατέληξε κόρνερ.

17’ Μαρκάρισμα του Ζάχορα από το Γόγολο μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων με τον Παπαπέτρου ωστόσο να μην καταλογίζει τη φάση.

19’ Ο Χρυσοφάκης βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου όμως αντί να σουτάρει προτίμησε να γυρίσει τη μπάλα με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του Ολυμπιακού Βόλου να απομακρύνουν.

22’ Έπειτα από γύρισμα του Ρομάνο ο προωθημένος Γκαντιάγκα σούταρε άουτ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής.

24’ Κίτρινη κάρτα ο Πίτσος για αντικανονικό φάουλ στο Μπρέσκα.

28’ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη. Ο Βερπακόφσκις πήρε την πάσα από το Ρομάνο, και καλύπτοντας αρκετά μέτρα έφτασε στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου πλασάροντας εύστοχα στη συνέχεια το Γκίτκο.

34’ Απειλεί ο Ολυμπιακός Βόλου με κεφαλιά του Μπολάτι που πέρασε άουτ μετά από σέντρο του Κατσιαρού.

39’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και πρώτη για παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου. Τη χρεώνεται ο Γόγολος για αντικανονική προβολή στο Ζάχορα.

43’ «Κιτρινίζεται» και ο Μπουχαλάκης που κράτησε από τη φανέλα το Γιενγκά.

49’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου με το Μπρέσκα ο οποίος πήρε την πάσα από το Γιενγκά και από θέση σέντερ φορ μέσα στην περιοχή σούταρα για να κοντράρει η μπάλα στο Μπουχαλάκη, καταλήγοντας κόρνερ.

54’ Γκολ που δε χάνεται για τον Εργοτέλη σε μια φάση για «χάιλαιτ». Ο Χρυσοφάκης πέρασε το Γκίτκο, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου ήταν εξουδετερωμένος, όμως το σουτ που έγινε βρήκε το σώμα του Ζάχορα και δεν κατέληξε στα δίχτυα.

58’ Νέα καλή στιγμή για τον Εργοτέλη με το Μπουχαλάκη να επιχειρεί σουτ έξω από την περιοχή το οποίο όμως κατέληξε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκίτκου.

59’ Ο Εργοτέλης «αγγίζει» το 2 – 0 σε περιπετειώδη φάση που ξεκινά με σουτ του Βερπακόφσκις με τον Γκίτκο να αποκρούει εντυπωσιακά ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μπουχαλάκης εξαπέλυσε νέο σουτ που βρήκε το σώμα του Πετκάκη με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στον Παπαπέτρου για πέναλτι.

61’ Σέντρα του Πίτσου από τα αριστερά ακολούθησε μονοκόματο πλασέ του Χρυσοφάκη με το Γόγολο να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

62’ Κίτρινη στο Βερπακόφσκις για φάουλ στον Ολίσε.

66’ Πέναλτι για τον Εργοτέλη που κέρδισε ο Ζάχορα από το το Γόγολο ο οποίος τον ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

67’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Ο Μάρις Βερπακόφσκις δεν αστόχησε από τα 11 βήματα «γράφοντας» το 2 – 0 για τον Εργοτέλη.

69’ Ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκληρώνει τις αλλαγές του με τον Γκότοβο να παίρνει τη θέση του Σολάκη.

77’ Μεγάλη ευκαιρία για το 3 – 0 σε μια φάση που ξεκίνησε από τα αριστερά με σέντρα του Πίτσου στην πορεία της μπάλας ήταν ο Δωματάς ο οποίος ανατράπηκε, ενώ στην εξέλιξη ο Χρυσοφάκης δεν της άλλαξε πορεία.

82’ Κίτρινη κάρτα στο Ρομάνο για καθυστέρηση.

88’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Πίτσο να δίνει έτοιμο γκολ για το Μπουχαλάκη ο οποίος σούταρε πάνω στο Γκίτκο.

90’ Κίτρινη κάρτα στο Χρυσοφάκη ο οποίος συνέχισε φάση ενώ είχε καταλογιστεί φάουλ.

91’ Κίτρινη κάρτα στο Γκότοβο για αντικανονικό μαρκάρισμα στο Σαρρή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης (80’ Κοζορώνης), Ρομάνο, Βερπακόφσκις (85’ Χαλκιαδάκης), Χρυσοφάκης, Ζάχορα (73’ Δωματάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Πετκάκης, Πινδώνης, Ολίσε (63’ Μπακαγιόκο), Μπολάτι (46’ Ανιέτε), Μπρέσκα, Γιενγκά, Σολάκης (69’ Γκότοβος)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook