Η συμμετοχή σε μια τοπική διοργάνωση ροντέο στη Φλόριντα, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε μια γυναίκα η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από χτύπημα ταύρου.

Στόχος της Desiree Cicero ήταν να πιάσει μια κορδέλα που βρίσκονταν στα κέρατα του ταύρου, ο οποίος έτρεχε μέσα στην αρένα. Ωστόσο, αυτό που ξεκίνησε σαν παιχνίδι σύντομα θα έπαιρνε μια δραματική τροπή.

Το μεγαλόσωμο ζώο την έριξε κάτω, χτυπώντας την με τα κέρατά του. Ορισμένοι από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες έτρεξαν προς το μέρος της προκειμένου να τη βοηθήσουν. Ωστόσο, ο ταύρος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Το ζώο επέστρεψε στο ίδιο σημείο που βρίσκονταν ξαπλωμένη η γυναίκα και λίγο έλειψεε να την ποδοπατήσει.

Ευτυχώς για αυτήν, από πάνω της βρίσκονταν ο 19χρονος John Weideman-Beal, ο οποίος με το σώμα του την προστάτευσε, δεχόμενος μια κλωτσιά από τον ταύρο.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι η σύγκρουση και το παιδί μου να ουρλιάζει», περιγράφει η άτυχη γυναίκα. «Με χτύπησε στην πλάτη, στα πλευρά, όπου έχω το σπασμένο κόκκαλο».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σωτήρα της, χαρκαητρίζοντάς τον «ήρωα».«Θέλω να ευχαριστήσω τον John για ό,τι έκανε και μου έσωσε τη ζωή. Είναι ένας υπέροχος άντρας».

Η Desiree Cicero επέζησε με μια εξάρθρωση στον ώμο, ένα σπασμένο πλευρό και ένα βαθύ τραύμα στο μπράτσο.

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook