Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Χανιά για όλους όσοι βοήθησαν στη σημαντική επιτυχία της ανόδου στην Α\’ κατηγορία γυναικών.
Αναλυτικά το ευχαριστήριο:
\”Εκ μέρους όλων των κοριτσιών της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Α.Ο.ΧΑΝΙΑ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν κοντά μας όλη αυτή τη χρονιά και μας στήριξαν στην προσπάθεια μας να ανέβουμε στην Α\’ Εθνική κατηγορία, το οποίο καταφέραμε επιτυχώς με την βοήθεια όλων σας.. 

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μεγάλο χορηγό μας, την ANEK LINES, για την γεναιόδωρη προσφορά της, γιατί χωρίς εκείνη οι δυσκολίες θα ήταν πολύ περισσότερες. 

Το καθαριστήριο «Φήμη» που μας φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο, την καφετέρια «Le café» στις Βουκολιές, το τυροκομείο «Γυπαράκης», τα μονωτικά υλικά «Coν mat», τα κρεοπωλεία «Μπούρμπος», τα είδη δώρων «Αμέθυστος», τον παιδικό σταθμό «Τριλολής», τις παιδικές κατασκηνώσεις «Τσικιμπούμ», τα χρώματα «Κατσουλάκης», τα οικοδομικά υλικά Νίκος Βουρλάκης, τα είδη υγιεινής Σ. Μαρινάκης κ όλους τους υπόλοιπους μικρούς κ μεγάλους χορηγούς που πίστεψαν σε μας κ επένδυσαν όχι μόνο χρήματα μα και χρόνο. 

Επίσης ευχαριστούμε τον επιχειρηματικό κόσμο των Χανίων που στηρίζει την προσπάθεια εύρεσης κονδυλίων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και τον καλούμε να συνεχίσει να μας βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί στους δύσκολους αυτούς καιρούς κρίσης, καθώς οι απαιτήσεις της νέας κατηγορίας, το απαιτούν! 

Ακόμα ευχαριστούμε την ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και ειδικά τον πρόεδρό της Νίκο Λαγομιτζή, την διοργανώτρια του πρωταθλήματος ΕΠΟ, την ΕΠΣ Χανίων, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων, το Δ.Σ. του Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών και τον υπεύθυνο Ακαδημιών του Μινωταύρου Γιώργο Αγγελάκη, για την παραχώρηση του γηπέδου τους και τους υπευθύνους του γηπέδου της Μοναχής Ελιάς και ειδικά τον Γιώργο Σπαράκη . 

Η μεγαλύτερη όμως στήριξη, ηθική οχι οικονομική, ήρθε από το φίλαθλο κόσμο μας, ο οποίος ήταν πάντα ο 12κατος παίκτης μας, μέσα σε αυτόν και ο σύνδεσμος φιλάθλων του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ, οι BLUE BOYS. Σε αυτό συνέβαλε και η τοπική αθλητική δημοσιογραφική κοινώτητα του νομού, ραδιοφωνική-γραπτή-τηλεοπτική, η οποία ακούραστα μας επαινούσε κ μας προέβαλλε, κάνοντας μας ευρύτερα γνωστές στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Ομως πέρα απ\’ το κοινό, πίσω από την προσπάθεια μας κρύβοντε αφανής ήρωες, οι οποίοι αξίζουν τα μέγιστα γιατί έχουν συμβάλλει με τον δικό τους τρόπο σε αυτήν την ιστορική στιγμή. Ιδιαίτερα ευγωμονούμε τον πρόεδρο μας ,πατερ Ιωαννη Καραμουσαδακη, που απ\’ την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασε και έκανε τα αδύνατα δυνατά για κάθε ανάγκη μας, τον προηγούμενο προπονητή μας, κύριο Μάνο Βεργανελάκη, για την δουλειά κ τους κόπους του που έφτασαν αυτήν την ομάδα ψηλά, τον τωρινό προπονητή μας, κύριο Τομας Ντιβαιν, που πίστεψε σε μας και μας βοήθησε σε μια κρίσιμη καμπή, τον φυσικοθεραπευτή μας, κύριο Αρη Δαμανάκη, για την πολύτιμη συμβολή του στην ιατρική αποκατάσταση μας, και τέλος, τους κυρίους Σαρρή Αποστόλη και Νάνο Χρόνη, για την παρουσία τους κοντά μας σε κάθε εύκολη ή δύσκολη στιγμή, αποστολή αγώνα ή προπόνηση. 

Τέλος ,να μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε στους γονείς και στους συγγενείς μας, που αποτελούν το βασικό κορμό της εξέδρας μας και την πηγή στήριξης μας. 

Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους προαναφέραμε διότι χωρίς εκείνους, σήμερα ίσως να μην γιορτάζαμε αυτήν την άνοδο. Αν παρολ\’ αυτά, έχουμε ξεχάσει κάποιους, να μας συγχωρέσουν, διότι είμαστε ακόμα \”ζαλισμένες\” απ\’ την μέθυ αυτής της τεράστιας επιτυχίας. 

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας καλούμε να συνεχίσετε να πιστεύετε σε μας και να μας στηρίζετε αδιάκοπα. Μια νέα πορεία ξεκινά και σας θέλουμε όλους στο πλάι μας. 

Ευχαριστούμε και πάλι. 

Καλές γιορτές και καλά Πάσχα σε όλους

Οι παίκτριες της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου Α.Ο.ΧΑΝΙΑ\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook