Πέντε ακόμη αλλοδαποί απο Συρία και Ιράκ, συνελήφθησαν στα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου καθώς προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας ηλικίας 25, 23 και 21 ετών, για πλαστογραφία και παράβαση του Ν. Περί αλλοδαπών (προκειμένου εξακριβωθεί το νόμιμο της διαμονής τους στην χώρα, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα).

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου, ενώ σε βάρος τους, θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Επίσης συνελήφθησαν, χθες  το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας και Ιράκ, ηλικίας 36 και 38 ετών, για πλαστογραφία και παράβαση του Ν. Περί αλλοδαπών (προκειμένου εξακριβωθεί το νόμιμο της διαμονής τους στην χώρα, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα).

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Χανίων, ενώ σε βάρος τους, θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.