Υπονοούμενα και «πυρά» κατά πάντων, ο Ολυμπιακός αντέδρασε για την ήττα από τον Άρη του Σάκη Τσιώλη, βγάζοντας ανακοίνωση που έχει τίτλο «Κάκο αν έχεις ηθική ευθιξία, κρέμασε τη σφυρίχτρα σου»!

Με «απειλές», υπονοούμενα κατά… πάντων (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν την… ιστορία) και φωτογραφικές αναφορές αντέδρασε ο… Ολυμπιακός Β. στην ήττα από τον Άρη. 
Η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην επίσιμη ιστοσελίδα της ΠΑΕ φέρει τον τίτλο: Και στη συνέχεια αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και δύο χρόνια η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είχε αποφασίσει να μην εκδίδει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας.

Σήμερα όμως είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε διότι στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, μεροληπτικές διαιτησίες και συμπεριφορές μας αναγκάζουν να πιστεύουμε ότι υπάρχει μεθόδευση εις βάρος της ομάδας μας.
Κύριοι της ΚΕΔ,

Την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη, ο εξαίρετος κ. Τσινιάρης που εξειδικεύεται στις «ειδικές αποστολές» έδειξε 7 κίτρινες κάρτες και στις δύο ομάδες, σε παίκτες που δεν θα αγωνίζονταν στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Τυχαίο;

Τον επιβραβεύσατε ορίζοντάς τον στο χθεσινό παιχνίδι ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ.

Τον επίσης χθεσινό σημαντικό αγώνα της ομάδας μας ορίστηκε να δευθύνει ένα τρίο αποτελούμενο από τους κ.κ. Κάκο, Τάτση, Μπισμπίδη, «εργαλεία» του «μπαμπά».
Όλη η Ελλάδα είδε το καταφανέστατο πέναλτι όπου ο κ. Κάκος έκλεισε τα μάτια, ένα πέναλτι που ακόμη και ο ίδιος ο κ. Κόντης, κουμπάρος του νέου «παραγκάρχη», θα έδινε.
Κύριε Τεροβίτσα,

Επιβραβεύστε τον κι αυτόν και ορίστε τον στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Δεν θα έχει αντίρρηση ο κ. Πιλάβιος.

Κύριε Πιλάβιε,

Επειδή κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι προκάτοχοί σας, μήπως γνωρίζετε το νέο «παραγκάρχη», όπως σας εκμυστηρεύτηκε σε κατ’ ιδίαν συζήτηση ο φίλος σας κ. Κούγιας ή μήπως θέλετε να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη;
Από αύριο θα φροντίσουμε και για αυτό…»