Μπορεί ο Εργοτέλης να ηττήθηκε στην Κέρκυρα, ωστόσο η εμφάνιση του Άγγελου Χαντί και οι δηλώσεις του Νίκο Καραγεωργίου για την απόδοση του 22χρονου ποδοσφαιριστή, «έκλεψαν» την παράσταση ενώ, ο Χαντί με δηλώσεις του στον Άλφα Ράδιο Ηράκλειο σχολίασε τα όσα είπε ο προπονητής του γι’ αυτόν. 
«Είναι σπουδαίο πράγμα για ένα παιδί στην ηλικία την δικιά μου να ακούει τόσο κολακευτικά λόγια από ένα άνθρωπο όπως ο Νίκος Καραγεωργίου, που βρίσκεται δεκαετίες ολόκληρες στο ποδόσφαιρο. Τα όσα είπε ο προπονητής μου με γεμίζουν με ευθύνες για την συνέχεια, ενώ παράλληλα μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω με το ίδιο και μεγαλύτερο σθένος την προσπάθεια που κάνω.
Είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίρνω ευκαιρίες. Δουλεύω σκληρά καθημερινά και περιμένω την κάθε ευκαιρία που θα πάρω την εκμεταλλευτώ και να δείξω τι αξίζω. Όποτε και να με χρειαστεί η ομάδα θα είμαι εδώ, αφού έχω υπομονή και δύναμη να προσπαθώ και να γίνομαι όλο και καλύτερος. Άλλωστε είναι πολλοί αυτοί που έχουν πιστέψει σε εμένα τα χρόνια που παίζω μπάλα και ελπίζω να τους δικαιώσω απόλυτα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook