Στα… δέντρα της κεντρικής πλατείας του Τραγανού αποφάσισαν να βγάλουν κάποιοι τα "απωθημένα" τους, ποτίζοντάς τα με καυστικό υγρό και κατά πάσα πιθανότητα… καυστική ποτάσα.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό όταν τα δέντρα της πλατείας, στο παλιό δημαρχείο του Τραγανού, άρχισαν να μαραίνονται, με το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας να κάνει ότι μπορεί, από εκείνη τη στιγμή, προκειμένου να τα σώσει.

"Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούνται ή δεν τους αρέσει το ωραίο και έριξαν ποτάσα στα δεντράκια, που τα μεγαλώναμε σαν να ήταν παιδιά μας, για να τα ξεράνουν" είπε στην εφημερίδα "Πατρίς" ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τραγανού κ. Νίκος Τσάκωνας και συνέχισε:

"Πραγματικά αυτό το γεγονός είναι πολύ άσχημο και δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κατέστρεψαν τα δέντρα που το μόνο που προσφέρουν είναι ομορφιά και ζωή.

Τα χρήματα πλέον στους δήμους είναι λιγοστά και ότι κάνουμε το κάνουμε με προσωπική εργασία και με προσφορές από φίλους. Εμείς θα συνεχίσουμε έτσι, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε για το καλύτερο και σε όποιον δεν αρέσει, τουλάχιστον ας μην καταστρέφει τις προσπάθειές μας".

patrisnews.gr