Ενώ οι περισσότεροι Έλληνες βρίσκονται σε εορταστικό κλίμα, παρά την οικονομική κρίση, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, θέλησε σήμερα το πρωί να μοιραστεί με τους φίλους του στο facebook, τη μελαγχολία που αισθάνεται για τον ένα χρόνο χωρίς τη Μαρίκα.
Ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε στην προσωπική του σελίδα μια φωτογραφία του ιδίου και της συζύγου του από όταν ήταν νέοι, γράφοντας στη λεζάντα «6 Μαίου 2013 – Ένας χρόνος χωρίς την Μαρίκα».  

Μέσα σε λίγα λεπτά από τη δημοσίευση η φωτογραφία απέσπασε πληθώρα σχολίων συμπαράστασης, με τους χρήστες του δημοφιλούς ιστοτόπου να εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, αλλά και ευχές προς τον επίτιμο πρόεδρο.

\"\"
Θυμίζουμε ότι στις 17 Απριλίου 2012 η κυρία Μαρίκα Μητσοτάκη εισήχθη στο Ευγενίδιο Θεραπευτήριο, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, που αντιμετώπιζε, πέρα από τα κινητικά εξαιτίας της πολυομυελίτιδας που υπέστη σε νεαρή ηλικία.

Την Πρωτομαγιά του 2012 η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε δραματικά και η Μαρίκα Μητσοτάκη νοσηλευόταν διασωληνωμένη.

Απεβίωσε στις 6 Μαΐου του 2012, ανήμερα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα. Ήταν σύζυγος του κύριου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 1953

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook